lørdag den 5. juli 2008

Flybilletter til Barcelona

Hvor fantastisk Barcelona er behøver vi ikke gøre noget stort nummer ud af. Barcelona er bare en by alle fortjener at besøge med jævne mellemrum. Vi har tidligere undersøgt priserne på flybilletter til Barcelona, men kun fra en enkelt dansk afrejse lufthavn ad gangen. I dag ændrer vi det og undersøger priserne på flybilletter til Barcelona fra København, Billund og Aalborg.

De flybilletter til Barcelona vi undersøger i dag har alle udrejse d. 5. september og hjemrejse d. 12. september. For hver afrejse lufthavn viser vi de 2 billigste flybilletter til Barcelona hvorefter vi kommer med vores anbefalinger når I skal bestille jeres flybilletter til Barcelona.

Flybilletter til Barcelona fra København
Travelstart.dk
Pris: 1.641 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Swiss

Supersaver.dk
Pris: 1.715 kr.
Mellemlanding: Direkte flyvninger
Flyselskab: Sterling

Prisforskel flybilletter til Barcelona fra København: 74 kr.

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Barcelona fra København. Flybilletten til Barcelona med Swiss indebærer dog en mellemlanding på vejen, hvilket naturligvis gør den ellers korte rejsetid markant længere.

Supersaver tilbyder den billigste direkte flybillet til Barcelona fra København med Sterling til 1.715 kr - altså 74 kr. mere. Vores anbefaling er naturligvis at I bestiller flybilletten til Barcelona fra København hos Supersaver og flyver direkte for kun 74 kr. ekstra.

Flybilletter til Barcelona fra Billund
RyanAir.com
Pris: 1.156 kr.
Mellemlanding: Direkte fly til Costa Brava
Flyselskab: Ryan Air

Travellink.dk
Pris: 1.671 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Lufthansa/Spanair

Prisforskel flybilletter til Barcelona fra Billund: 515 kr.

Ryan Air tilbyder den billigste direkte flybillet til Barcelona, faktisk Costa Brava, til 1.156 kr. Travellink derimod tilbyder en flybillet til Barcelona med 1 mellemlanding til 1.671 kr., hvilket er 515 kr. dyrere end flybilletten hos Ryan Air.

Der er lidt længere rejsetid ind til Barcelona fra Costa Brava, men rejsetiden bliver stadigvæk meget kortere med Ryan Air. Da flybilletten til Barcelona (Costa Brava) samtidig er 515 kr. billigere, vil vi anbefale jer at købe flybilletten til Barcelona fra Billund hos Ryan Air.

Flybilletter til Barcelona fra Aalborg
Sterling.dk
Pris: 2.193 kr.
Mellemlandinger: Direkte flyvninger
Flyselskab: Sterling

Travelstart.dk
Pris: 2.476 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/Spanair

Prisforskel flybilletter til Barcelona fra Aalborg: 283 kr.

Sterling tilbyder den billigste og eneste direkte flybillet til Barcelona fra Aalborg. Derfor er valget meget enkelt, flybilletten til Barcelona fra Aalborg skal bestilles hos Sterling. På den måde sparer I både tid og penge.

Læs vores seneste undersøgelse af flybilletter til Barcelona.

Bestil flybilletterne til Barcelona fra København hos Supersaver.
Bestil flybilletterne til Barcelona fra Billund hos RyanAir.com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar