lørdag den 5. juli 2008

Flybilletter Dubai i November

Det er efterhånden nogle månder siden vi senest undersøgte priserne på flybilletter til Dubai. Derfor synes vi det er på tide igen. I modsætning til tidligere undersøgelser hvor vi har undersøgt priserne på flybilletter til Dubai i foråret, undersøger vi i dag priserne på flybilletter til
Dubai i efteråret.

Da November er vores store rejsemåned i efteråret, vælger vi at undersøge priserne på flybilletter til Dubai med udrejse d. 6. november og hjemrejse d. 15 november. Vi vælger at vise de 3 flybilletter til Dubai som vi har fundet mest interessante.

Flybilletter til Dubai i november
Travelstart.dk
Pris: 3.714 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Turkish Airlines

Supersaver.dk
Pris: 3.833 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Aeroflot

KLM.com
Pris: 4.862 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

Prisforskel flybilletter til Dubai: 119 kr. og 1.148 kr.

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Dubai med Turkish Airlines. Flybilletten med Turkish Airlines er 119 kr. billigere end flybilletten til Dubai med Aeroflot hos Supersaver.

Der er ingen af de to flyselskaber vi er ivrige efter at flyve med. Derfor har vi også valgt at medtage flybilletten til Dubai med KLM, på trods af at flybilletten her koster 1.148 kr. mere.

Vi har ikke kendskab til Turkish Airlines, men tror egentlig det er ganske udemærket, mens vi kender Aeroflot og aldrig sætter vores ben i en af deres flyvere igen. Da vi er lidt kedelige og konservative ville vi vælge flybilletten til Dubai med KLM selv om flybilletten er noget dyrere.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Dubai.

Bestil den billigste flybillet til Dubai med Turkish Airlines hos Travelstart eller bestil den lidt dyrere flybillet til Dubai hos KLM.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar