lørdag den 14. juni 2008

Flybilletter til San Diego

Morgenens indlæg er nr. 100 i år, derfor synes vi det skulle vedrøre en destination vi er virkelig passionerede omkring. Det oplagte valg ville være Spanien, Portugal el. Florida, men vi har vist rigeligt med indlæg om de destinationer for nylig. En af vores store hobbies er golf, så derfor vælger vi at undersøge flybilletter til San Diego. Hvad har San Diego og golf at gøre med hinanden?

Lige nu spilles der U.S. Open på Torrey Pines i La Jolla tæt på San Diego. Banen er en af verdens sværeste golfbaner og Phil Mickleson udtalte før U.S. Open at ingen amatører kunne gå banen i under 100 slag. Det vil vi naturligvis meget gerne modbevise, men med vores usikre spil, bliver det helt sikkert ikke os der kommer til at modbevise det. Vores bidrag til den sag, bliver at finde billige flybilletter til San Diego, så andre og stærkere golfentusiaster kan drage derover og modbevise Phil.

Vi har valgt at undersøge flybilletter til San Diego med udrejse d. 20. september og hjemrejse d. 4. oktober. Nedenstående vises de 3 billigste flybilletter til San Diego på de valgte rejsedatoer.

GoLeif.dk
Pris: 4.430 kr.
Mellemlandinger: Amsterdam og Detroit
Flyselskab: Northwest Airlines/KLM

KLM.com
Pris: 4.639 kr.
Mellemlandinger: Amsterdam og Minneapolis
Flyselskab: KLM/Nortwest Airlines

Travellink.dk
Pris: 5.445 kr.
Mellemlandinger: Frankfurt og Chicago
Flyselskab: Lufthansa/United Airlines

Prisforskel flybilletter til San Diego: 209 kr.

De 3 billigste flybilletter til San Diego indebærer alle 2 mellemlandinger 1 i Europa og 1 i USA. Forskellen på den samlede rejsetid er ikke voldsomt stor, så valget af flybillet til San Diego kommer til at afhænge af pris og præference for flyselskab.

GoLeif tilbyder den billigste flybillet til San Diego og er 209 kr. billigere end KLM. Flybilletten til San Diego hos Travellink med Lufthansa/United Airlines, er 1.000kr+ dyrere end flybilletten hos GoLeif. Det betyder at Lufthansa/United Airlines skal være markant bedre flyselskaber en KLM/Northwest Airlines. Forskellen på flyselskaberne er marginal og efter vores bedste overbevisning ikke 1.000 kr. værd.

Forskellen på GoLeifs flybillet til San Diego og KLMs er meget lille. Begge flybilletter er med KLM/Northwest Airlines, så det er kun mellemlandingen i USA og prisen der er forskellen mellem de to flybilletter. Vi har ikke rigtig en holdning til om det er bedst at mellemlande i Minneapolis eller Detroit. Derfor falder vores valg af flybillet til San Diego på flybilletten hos GoLeif.

Læs vores undersøgelse af flybilletter til San Jose her.

Bestil de billigste flybilletter til San Diego hos GoLeif.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar