onsdag den 11. juni 2008

De Billigste Flybilletter til Moskva

Moskva er den by i verden med de dyreste hotelovernatninger. Derfor er der en ekstra god grund til at finde de absolut billigste flybilletter til Moskva. I en nylig undersøgelse af priserne på hotelovernatninger i hele verden, blev Moskva kåret til den dyreste by, med en gennemsnitlig pris pr. overnatning på hele 2.700 kr. De meget høje priser skyldes at Moskva kun har små 50.000 hotelværelser og en stigende efterspørgsel, grundet Moskva stigende popularitet som rejsemål og ikke mindst en stigende velstand i Rusland.

Da Moskva kan være brændende varm i højsommeren, har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Moskva i september. Hvor vi forventer mere moderate temperaturer i det tidligere efterår i Moskva. Nedenstående viser vi hvor I kan bestille de 3 billigste flybilletter til Moskva med udrejse d. 10 september og hjemrejse d. 14. september.

GoLeif.dk
Pris: 1.820 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: CSA Czech Airlines

Travelstart.dk
Pris: 1.910 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: SAS

BudJet.dk
Pris: 1.940 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: SAS

Prisforskel de billigste flybilletter til Moskva: 90 kr.

GoLeif tilbyder den billigste flybillet til Moskva med Czech Airlines. Flybilletten med Czech Airlines til Moskva indebærer en mellemlanding i Prag, hvilket naturligvis giver en længere rejsetid end ved en direkte flyvning. Den billigste direkte flybillet til Moskva bestilles hos Supersaver, hvor den direkte flybillet til Moskva med SAS koster 1.910 kr.

Vores anbefaling er at bestille flybilletten til Moskva hos Travelstart med SAS. Godt nok er flybilletten 90 kr. dyrere, men der indebærer også en tidsbesparelse på minimum 5-6 i alt. Det mener vi bestemt at de 90 kr. er værd.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Riga her.

Bestil flybilletterne til Moskva hos Travelstart.

God tur til Moskva.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar