onsdag den 17. oktober 2007

Find De Billigste Flybilletter Til Riga Her!

I anledning af den betydningsløse landskamp i aften mod Letland, tænkte vi at vi skulle bruge tiden konstruktivt. Det gør vi så ved at finde de billigste flybilletter til Riga, Letlands hovedstad. Letland er det miderste baltiske land klemt inde mellem Estland i nord og Litauen i syd.

Letland er et lille land med en rig historie og en estimeret befolkning på 2,3 mio. På linie med de andre baltiske lande, er der en hygglig atmosfære i Riga og priserne er rigtigt lave. Vi kan varmt anbefale jer at tilbringe en forlænget weekend i Riga og de øvrige baltiske hovedstæder iøvrigt.

Vi har valgt at undersøge hvor I finder de billigste flybilletter til Riga. Vi vælger at undersøge hvad en flybillet til Riga med udrejse d. 6. december og hjemrejse fra Riga d. 9. december koster. Nedenstående kan I se hvor I finder de billigste flybilletter til Riga.

Travelstart.dk
Pris: 1.252 kr.
Flyselskab: Air Baltic

Lastminute.com
Pris: 1.252 kr.
Flyselskab: Air Baltic

GoLeif.dk
Pris: 1.312 kr.
Flyselskab: Air Baltic

MrJet.dk
Pris: 1.327 kr.
Flyselskab: Air Baltic

Seat24.dk
Pris: 1.327 kr.
Flyselskab: Air Baltic

Travelstart er som ofte før den billigste udbyder, og det er også her I finder de billigste flybilletter til Riga. Prisen på flybilletten til Riga hos Travelstart er på 1.252. Lastminute tilbyder flybilletten til Riga til samme pris, men på udrejsen er der en mellemlanding.

Ved at vælge Travelstart frem for GoLeif, sparer i 60 kr. på flybilletten til Riga. Ikke i sig selv en stor besparelse, men alligevel er flybilletten til Riga omkring 5% billigere hos Travelstart.

Prisniveauet på flybilletten til Riga som forventet, hvis I planlægger længere ud i fremtiden, vil I givetvis kunne købe flybilletten til Riga billigere. Vi synes dog at 1.200 kr. er en yderst rimelig pris for en returbillet til Riga.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar