tirsdag den 10. juni 2008

Flybilletter til Færøerne

Det er ved at være meget lang tid siden vi har undersøgt priserne på flybilletter til Færøerne. Den lille øgruppe i Nordatlanten bør bestemt ikke glemmes, da øerne bestemt er et besøg værd. Naturen er enestående og menneskerne er overvejende gæstfrie.

Da vi vil anbefale jer at rejse til Færøerne om sommeren, vælger vi at undersøge priserne på flybilletter til Færøerne med udrejse d. 16. august og hjemrejse igen d. 23. august. Vi viser jer hvor I kan bestille de 3 billigste flybilletter til Færøerne, og kommenterer efterfølgende på priser og udbyderne.

Travelstart.dk
Pris: 2.462 kr.
Flyselskab: Atlantic Airways

Supersaver.dk
Pris: 2.492 kr.
Flyselskab: Atlantic Airways

MrJet.dk
Pris: 2.522 kr.
Flyselskab: Atlantic Airways

Prisforskel flybilletter til Færøerne: 30 kr.

Prisforskellen mellem de 3 billigste udbydere af flybilletter til Færøerne er meget lille. Da både Travelstart, Supersaver og MrJet, er meget veletablerede og troværdige udbydere af flybilletter og flybilletterne er identiske, er prisen det eneste der adskiller de 3 udbydere. Derfor vælger vi at anbefale jer at købe flybilletterne til Færøerne hos den billigste udbyder hvilket er Travelstart.

Vi er en anelse forbavsede over prisniveauet. Vores forventning var at flybilletterne til Færøerne havde været 400-500 kr. billigere. Dog tilskriver vi de lidt høje priser en blanding af manglende konkurrence, høj sæson og at der kun er 2 måneder til afrejsedato.

Dog er det værd at bemærke at priserne på flybilletterne til Færøerne er lavere end ved vores sidste undersøgelse, jf. vores tidligere indlæg om flybilletter til Færøerne. Undersøgelsen blev dog foretaget på et tidspunkt med absolut spidsbelastning, nemlig over Jul og Nytår.

Book de billigste flybilletter til Færøerne hos Travelstart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar