mandag den 12. maj 2008

Flybillet til San Jose, Californien

I slutningen af august skal vi deltage i en konference i San Jose, Californien. I den anledning skal der naturligvis bestilles nogle flybilletter til San Jose, og derfor vil vi lige dele vores undersøgelser af priserne på flybilletter til San Jose med jer.

Vi har valgt at flyve til San Jose d. 16. august og flyve tilbage til København d. 23. august. På den måde har vi et par dage i San Jose både før og efter konferencen. Der er vitterligt ikke meget spændende at se på i San Jose, men San Francisco ligger kun 45 minutters kørsel fra San Jose, så om ikke andet kan vi bruge fridagene der. Vigtigst af alt skal vi lige bruge en dag på at komme os over det værste jetlag.

Da det der er forretningsrejse og ikke ferie, betyder rejsetiden meget i vores valg af flybillet til San Jose. Derfor vil vi tillægge rejsetiden større værdi end normalt og ikke gå så højt op i prisen.

Travelstart.dk
Pris: 7.372 kr.
Mellemlandinger: 2
Rejsetid: 20 t. 10 min./15 t. 05 min.
Flyselskab: American Airlines

Flyprice.dk
Pris: 7.746 kr.
Mellemlandinger: 1
Rejsetid: 18 t. 56 min./12 t. 21 min.
Flyselskab: Delta Airlines

Prisforskel Flybillet til San Jose: 374 kr.

Vi vil foretrække at bestille flybilletten til San Jose med Delta Airlines hos Flyprice, idet rejsetiden samlet set er 4-5 timer kortere og indebærer en mellemlanding færre hver vej. Ift. de priser vi ellers ser på flybilletter til USA, synes vi at prisen er ret høj for en flybillet til San Jose. Derfor har vi valgt at undersøge prisen på en flybillet til San Francisco for at se om vi kan spare penge på den måde.

Hos Travelstart har vi fundet det der skulle være en direkte flybillet til San Francisco. Vi har ikke hørt om en direkte rute København-San Francisco med Delta Airlines. Da rejsetiden er på 16-17 timer virker det meget usandsynligt at der er tale om en direkte flyvning. Ikke desto mindre har vi taget chancen og bestilt nedenstående flybillet til San Fracisco. Rejsetiden bliver godt nok den samme som ovenstående flybilletter til San Jose, men flybilletten til San Francisco er lidt billigere. Samtidig betyder det at vi kan tilbringe de første dage i San Francisco, og så køre videre til San Jose når konferencen starter.

Travelstart.dk
Pris: 7.011 kr.
Mellemlandinger: 0
Rejsetid: 17 t. 09 min./16 t. 30 min.
Flyselskab: Delta Airlines

Prisforskel flybillet San Francisco kontra Flybillet San Jose: 321 kr.

Vi forventer egentlig ikke at der er en mellemlanding i Atlanta, men vi undersøger sagen nærmere, om ikke andet kan vi d. 16. august fortælle om der reelt var tale om en direkte flyvning til San Francisco!

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til San Francisco her.

Bestil flybilletten til San Fracisco hos Travelstart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar