onsdag den 6. februar 2008

Billige Flybilletter til Guangzhou

Først og fremmest vil jeg gerne takke drengene for at invitere mig til at skrive indlæg på bloggen. Mit første indlæg vil omhandle Guangzhou i Kina. Guangzhou er ikke specielt kendt i Danmark, men er med et officielt indbyggertal på 9,75 mio. personer blandt de absolut største byer i verden, og den tredie størte i Kina.

Af turist attraktioner i Guanzhou skal nævnes Guangdongs Olympiske Stadion, Shamian Island, Temple of the Six Banyan Trees, Huaisheng Templet og Shishi Holy Hart Katedralen.

Som lidt anderledes information kan det nævnes at Guangzhou bl.a. er venskabsby med Los Angeles, Manila, Vancouver, Sydney, Frankfurt am Main, Lyon, Auckland, Durban, Bristol, Birmingham, Dubai og ikke mindst Lindköping i Sverige.

De flybilletter til Guangzhou jeg har undersøgt er med udrejse d. 22. marts og hjemrejse d. 29. marts. Nedenstående kan I se hvilke 3 udbydere der tilbyder de billigste flybilletter til Guangzhou.

MrJet.dk
Pris: 5.143 kr.
Mellemlandinger: 2/1
Flyselskab: China Southern Airlines

Travellink.dk
Pris: 5.158 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: China Southern Airlines

BudJet.dk
Pris: 6.708 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: 1

MrJet er den billigste af udbyderne, men er kun 15 kr. billigere end Travellink. Ved at bestille den 15 kr. dyrere flybillet til Guangzhou hos Travellink, sparer i 1 mellemlanding på vejen til Guangzhou. Med mindre i elsker take off og landinger, vil jeg helt klart anbefale at købe flybilletten til Guangzhou hos Travellink.

Vi kender ikke meget til China Southern Airlines og ville muligvis overveje at købe den markant dyrere flybillet til Guanzhou med KLM hos BudJet. Ved at betale 1.500-1.600 kr. kan I købe jer fra usikkerheden ved China Southern Airlines og muligvis lidt bedre betjening hos KLM. Personligt ville jeg nok tage chancen og købe flybilletten til Guangzhou med China Southern Airlines hos Travellink.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Beijing, Hong Kong og Shanghai her.

Bestil flybilletten til Guangzhou med China Southern Airlines hos Travellink.

2 kommentarer:

  1. Beror din rekommendation av Travellink på att du får betalt av dem? Eller vad är anledningen att du hellre skulle boka här?

    SvarSlet
  2. Det er ikke nogen hemmelighed at det er et affiliate link, men vores undersøgelser er uafhængige af at vi har affiliate aftaler med nogle af udbyderene. Hvis Sterling, EasyJet eller andre, som vi ikke har nogen affiliate aftale med, har de billigste flybilletter anbefaler vi dem.

    SvarSlet