fredag den 19. oktober 2007

Køb Billige Fybilletter Til Shanghai Hos MrJet

Tidligere idag sad vi og talte om hvor interessant et land Kina er. Landet har en fantastisk historie og kulturrigdom, der gør at der er utrolig mange interessante bygningsværker i Kina.

På bloggen har vi tidligere undersøgt hvad det koster at flyve til Beijing. Grundet Kinas stigende betydning i verdenssamfund, finder vi det passende at undersøge flere kinesiske destinationer. Vores kendskab til Kina er begrænset og Shanghai kender vi reelt intet til, udover at der bliver spillet nogle golfturneringer der.

For at berige os selv lidt med viden om Shanghai, har vi fundet de billigste flybilletter til Shanghai. Det giver os dels en viden om hvilket prisleje flybilletter til Shanghai ligger i samt hvilken udbyder der tilbyder de billigste flybilletter til Shanghai.

Vi har valgt at foretage undersøgelsen af flybilletter til Shanghai, på nogle datoer 4 måneder ud i fremtiden, da det vil give os prisniveauet på de billigste flybilletter til Shanghai. I vores undersøgelser af flybilletterne til Shanghai, medtager vi pris, antal mellemlandinger og flyselskab, da vi mener det er de vigtigste faktorer når flybilletten skal bestilles.

I kronologisk rækkefølge med den billigste udbyder øverst, viser vi nedenstående de 5 billigste udbydere af flybilletter til Shanghai:

MrJet.dk
Pris: 5.501 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: British Airways

Travelstart.dk
Pris: 5.993 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Aeroflot

Supersaver.dk
Pris: 5.993 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air France

Seat24.dk
Pris: 6.038 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air France

GoLeif.dk
Pris: 6.112 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Aeroflot/KLM/China Southern Airlines

Den billigste flybillet til Shanghai koster 5.501 kr., hvilket I vores øjne er en meget rimelig pris. Billetten til Shanghai kan købes hos MrJet. Ved at købe flybilletten til Shanghai hos MrJet sparer I næsten 500 kr. ift at købe den hos de næstbilligste udbydere, Travelstart og Supersaver.
Flybilletterne til Shanghai hos MrJet er med British Airways, hvor der ved køb af flybilletterne til Shanghai hos Travelstart og Supersaver flyves med Aeroflot og Air France.

Efter vores overbevisning er løsningen ret enkel., skal flybilletten til Shanghai købes hos MrJet. Udover en besparelse på 500 kr. flyves der med et velkendt og sikkert flyselskab.

Vi håber I får en god tur til Shanghai.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar