lørdag den 12. januar 2008

Billige Flybilletter Cayman Islands

Idag trænger vi til at drømme os væk til en eksotisk destination med lækre hvide strande, krystalklart vand og fantastisk vejr. Derfor vælger vi at undersøge hvad flybilletter til den eksotiske perle Cayman Islands.

Der er stort set ikke et dårligt tidspunkt at besøge Cayman Islands på, men vi har for sikkerheds skyld valgt at undersøge flybilletter til Cayman Islands uden for orkan sæsonen. Nærmere bestemt har vi undersøgt hvem der tilbyder de billigste flybilletter til Cayman Islands med udrejse d. 12. april og hjemrejse d. 26 april.

Nedenstående har vi valgt at vise de 5 billigste udbydere af flybilletter til Cayman Islands.

GoLeif.dk
Pris: 6.559 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: American Airlines

Travelstart.dk
Pris: 6.599 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: American Airlines

Travellink.com
Pris: 6.629 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: American Airlines

Supersaver.dk
Pris: 6.658 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: American Airlines

MrJet.dk
Pris: 7.209 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: British Airways

Vi er først og fremmest lidt overraskede over at flybilletterne til Cayman Islands er så billige. Godt nok ligger Cayman kun en anelse længere væk end eksepelvis Florida og Cuba, men da er en relativt lille destination havde vi forventet højere priser. Dejligt med en positiv overraskelse.

GoLeif er den billigeste udbyder og er 40 kr. billigere end næstbilligste udbyder. Hos de 4 billigste udbydere flyves der med American Airlines, og som forventet er der 2 mellemlandinger begge veje. Det eneste alternativ til American Airlines på vores liste er MrJets flybillet med British Airways. Flybilletten med British Airways er 650 kr. dyrere, men komforten og indretningen af flyene er også noget bedre end hos American Airlines.

Vores eget valg ville nok blive British Airways, men drejer det sig udelukkende om købe en billigste flybillet til Cayman Islands, så skal den købes med American Airlines hos MrJet.

Læs mere om flybilletter til Havana og Florida her!
Bestil den billigste flybillet til Cayman Islands hos GoLeif.dk el. den lidt mere komfortable hos MrJet.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar