tirsdag den 8. januar 2008

Flybilletter til Thailand

Thailand er et af danskernes favorit rejsemål, og derfor bestræber vi os på at lave undersøgelser af flybilletter til Thailand med jævne mellemrum. Senest, d. 8. oktober, undersøgte vi priserne på flybilletter til Phuket i starten af januar. Priserne på flybilletter til Phuket var på det tidspunkt ret bekostlige og prisen var på kr. 9.000+.

Idag vælger vi så at undersøge hvor I kan købe de billigste flybilletter til Bangkok med udrejse d. 12 april og hjemrejse d. 26. april. Vores forventning er at priserne på flybilletterne til Bangkok vil være en anelse lavere end flybilletterne til Phuket. Det skyldes at april ikke på samme højsæson som januar og at der er flere flyselskaber der flyver til Bangkok. Nedenstående viser vi hvilke 5 udbydere der tilbyder de billigste flybilletter til Bangkok.

SAS.dk
Pris: 6.228 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: SAS

Supersaver.dk
Pris: 6.706 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM

Travellink.com
Pris: 6.825 kr.
Mellemlandinger: 0/1
Flyselskab: SAS/Lufthansa

Travelstart.dk
Pris: 6.825 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: SAS

Seat24.dk
Pris: 6.840 kr.
Mellemlandinger: 0/1
Flyselskab: SAS/Lufthansa

Som forventet er flybilletterne til Bangkok markant billigere end flybilletterne til Phuket. Som I kan se ovenstående tilbyder SAS den billigste flybillet til Bangkok, og er næsten 500 kr. billigere end næstbilligste udbyder. At SAS flybilletten til Bangkok er en direkte flyvning begge veje, gør også at SAS flybilletten er den mest attraktive.

Vores vurdering er, at SAS pris og flyvning er den klart mest attraktive, og vi vil derfor helt klart anbefale jer at bestille flybilletten til Bangkok hos SAS.

Læs vores tidligere undersøgelse af flybilletter til Thailand (Phuket) her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar