lørdag den 12. januar 2008

Billige Flybilletter Aalborg-London

Vi lovede for kort tid siden, at vi ville servicere vores mange læsere i Jylland mere i fremtiden, ved at lave undersøgelser på flybilletter fra Århus, Aalborg og Billund. Det kommer primært til at gælde på indenrigsruter samt de udenrigsdestinationer der flyves direkte til fra de 3 lufthavne.

Vores første undersøgelse specielt målrettet vores læsere i Jylland var på ruten Århus-London. Idag vil vi så følge trop, og undersøge hvor I kan købe de billigste flybilletter Aalborg-London. Vores undersøgelse er foretaget på flybilletter Aalborg-London med udrejse d. 6 marts og hjemrejse d. 9. marts. De 3 billigste flybilletter Aalborg-London finder I her:

Sterling.dk
Pris: 1.095 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

MrJet.dk
Pris: 1.236 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Supersaver.dk
Pris: 1.281 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Sterling er det eneste flyselskab der flyver direkte fra Aalborg til London (Sterling flyver til Gatwick), og I skal være opmærksomme på at de ikke flyver fra Aalborg til London onsdag og lørdag.

Med den information in mente, er det ikke overraskende at de billigste flybilletter Aalborg-London kan købes på Sterling.dk. Flybilletten kan bestilles 141 kr. billigere på Sterling.dk end hos MrJet.dk. Vores konklusion er at Sterling har et monopol på flyvningen Aalborg-London, men at priserne alligevel ligger på et fornuftigt niveau, 1.095kr.

Se andre undersøgelser af flybilletter fra Aalborg her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar