tirsdag den 14. juni 2011

Direkte Fly Aalborg-Malaga - Maybe Not

Nu hvor vi har kigget på flybilletter til Malaga fra både Billund og København, kan vi jo lige så godt tage Aalborg med i svinget. Som det var tilfældet med de to ovennævnte afrejse lufthavne, så kigger vi her efter direkte flybilletter til Malaga med udrejse d. 21. august og hjemrejse d. 28 august.

Grunden til at vi kun er interesseret i direkte flybilletter Aalborg-Malaga, er ganske enkelt et spørgsmål om magelighed. Når vi kun har 1 uge og ikke skal længere væk, så skal rejsetiden bare minimeres.

Nu hvor vi har researchet på vores rejsedatoer, må vi så krybe til korset - det er åbenbart ikke nogle direkte flybilletter Aalborg-Malaga på de valgte rejsedatoer.

Det efterlader os med flybilletter der indebærer 1 mellemlanding i København, hvilket både Cimber Sterling og Norwegian tilbyder. De flybilletter indebærer dog så lange rejsetider, især på udrejsen, at vi bare simpelthen må anbefale jer at køre til Billund og tage det direkte fly til Malaga derfra. Læs evt. vores indlæg om flybilletter Billund-Malaga.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar