mandag den 13. juni 2011

Flybilletter København-Malaga

Tidligere på ugen kiggede vi på billige flybilletter Billund-Malaga. I dag er afrejselufthavnen flyttet til København, men rejsemålet, Malaga er det samme. Vi har valgt de samme rejsedatoer for på den måde at kunne sammenligne priserne på flybilletter til Malaga fra Danmarks to største lufthavne.

Flybilletterne København-Malaga er med udrejse d. 21. august og hjemrejse d. 28. august. Da rejsetiden betyder meget for os på så kort en tur, har vi udelukkende undersøgt priser på direkte flybilletter København-Malaga.

Flypriser Direkte København-Malaga
Cimber.dk
Pris: 1.808 kr.
Rejsetid: 3:45 t. ud og 3:30 t. hjem
Afgang København: Kl. 6:50
Afgang Malaga: Kl: 11:25
Flyselskab: Cimber Sterling

Norwegian.dk
Pris: 1.818 kr.
Rejsetid: 3:45 t. ud og 3:40 t. hjem
Afgang København: Kl. 6:00  
Afgang Malaga: Kl. 10:30
Flyselskab: Norwegian

Cimber Sterling og Norwegian tilbyder begge direkte flybilletter København-Malaga. Rejsetidspunkterne, rejsetiden og ikke mindst priserne er stort set identiske. Der er en forskel på 10 kr. på de 2 selskaber og der er mindre end 1 times forskel i rejsetidspunkterne både på ud- og hjemrejsen.

Vi vil ikke anbefale det ene selskab frem for det andet, da vi komfort og service er meget identisk hos de to flyselskaber. Valget skal derfor udelukkende træffes af den rejsende ud fra dennes præference for det ene af de to selskaber.

Overordnet set synes vi at priserne på flybilletterne er meget rimelige. Det er lidt sjovt at priserne på flybilletterne til Malaga fra København er dyrere end flybilletterne fra Billund. Typisk ser vi at København er den billigste afrejselufthavn, men noget tyder på at RyanAir har været med til at presse priserne på flybilletter til Malaga fra Billund helt i bund.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar