mandag den 10. januar 2011

Flybilletter København-Hong Kong i April

Vi fortsætter med at skrive blogindlæg om flybilletter til Asian. De seneste dage har vi skrevet om flybilletter til Bangkok, Phuket, Bali, Kuala Lumpur, Singapore og Jakarta, og i dag har vi fundet flybilletter fra København-Hong Kong.

De flybilletter vi har kigget på i dag er med udrejse den 9. april og hjemrejse den 23. april. Som altid forsøger vi at finde billetter hvor der er en god balance ml. pris, kort rejsetid og godt komfort på rejsen.

www.bigtravel.dk
Pris: kr. 3.998 kr.
Mellemlanding: Moskva, Sheremetyevo
Rejsetid: 15:20 t. ud og 34:35 t.
Ankomst Hong Kong: Kl. 9:45
Ankomst København: Kl. 15:30
Flyselskab: Aeroflot

www.travellink.dk
Pris: 4.824 kr.
Mellemlanding: 1, Helsinki både ud og hjem.
Rejsetid: 13:25 t. ud og 14:45 t.
Ankomst Hong Kong: Kl. 14:25
Ankomst København: Kl. 9:10
Flyselskab: Finnair

Estimeret Distance København-Hong Kong: 8.669 km.

Vi har vist den absolut billigste flybillet København-Hong Kong og den flybillet vi ville vælge til Hong Kong.

Den billigste er den første af ovenstående med Aeroflot, hvor der mellemlandes i Moskva på både ud- og hjemrejsen. Prisen på flybilletten til Hong Kong er lige under 4.000 kr, men for os er der 2 store problemer med flybilletten. Det første problem er at flybilletten på hjemrejsen indbærer en 21 timer lang mellemlanding i Moskva, mens det andet problem er flyselskabet Aeroflot, som vi ikke har hørt de store rosende ord om.

Vi anbefaler derfor den anden flybillet vi har valgt, nemlig, flybilletten med Finnair over Helsinki. Godt nok er flybilletten 826 kr. dyrere, men en flybillet til Hong Kong der koster mindre end 5.000 kr., er altså stadigvæk rigtig fornuftigt. Da rejsetiden med Finnair samtidig er utrolig kort og vi har hørt at komfort plus service hos Finnair er meget fornuftig, er valget i vores øjne meget oplagt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar