fredag den 7. januar 2011

Flybillet København-Kuala Lumpur

Eftermiddagens blogindlæg om flybilletter København-Kuala Lumpur, Malaysia,  følger op på de seneste indlæg vi har skrevet om flybilletter til Asien. Rejsedatoerne er de samme som de foregående indlæg om flybilletter til Asien, altså er de med udrejse den 12. marts og hjemrejse den 26. marts.

Som altid har vi forsøgt at finde billige flybilletter med kortest mulig rejsetid og god komfort, hvilket gerne skulle afspejle sig i de flybilletter vi har valgt at vise.

Flybillet København-Kuala Lumpur
Supersaver.dk, Travellink.dk og Opodo.dk
Pris: 6.052 kr.
Mellemlanding: 1, Amsterdam både ud og hjem.
Rejsetid: 15:25 t. ud og 19:45 t. ud.
Ankomst Kuala Lumpur: Kl. 15:50
Ankomst København: Kl. 10:55
Flyselskab: KLM

Seat24.dk
Pris: 6.970 kr.
Mellemlanding: 1, Bangkok både ud og hjem.
Rejsetid: 14:00 t. ud og 16:25 t. ud.
Ankomst Kuala Lumpur: Kl. 19:50
Ankomst København: Kl. 7:25
Flyselskab: SAS og Thai Airways

Estimere afstand København-Kuala Lumpur: 9.661 km.

Den øverste, og billigste, flybillet er med KLM til Kuala Lumpur. Prisen på ca. 6.000 kr. er ret fornuftig, men ikke super billig, men Kuala Lumpur er vel heller ikke én af de helt store rejsemål fra København. Rejsetiden med KLM er rigtig fornuftig og vi ved at KLM er et meget fornuftigt flyselskab, så fokuserer I mest på pris, har I allerede den flybillet I skal bruge.

Vores alternativ er flybilletten København-Kuala Lumpur med SAS og Thai Airways over Bangkok. Rejsetiden er helt super, og vi ved at SAS er rigtig godt på de lange flyvninger (SAS flyver København-Bangkok). Derfor har vi en lille præference for denne flybillet, det der dog afholder os er prisen som er 918 kr. dyrere end den billigste flybillet med KLM.

Personligt synes vi den er lige på grænsen, og lidt afhængig af humør og økonomi, kunne vi let vælge begge flybilletter - de er begge ganske glimrende!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar