tirsdag den 11. januar 2011

Flybillet København-Beijing

Efter at vi i går fandt flybilletter til Hong Kong fra København, er vi i dag hoppet ind til fastlands Kina og har fundet flybilletter til Beijing. Flybilletterne er med afrejse fra København den 9. april og hjemrejse fra Beijing den 23 april.

Nedenstående viser vi den billigste flybillet vi har kunnet finde til Beijing, samt de flybilletter vi ville vælge, såfremt vi skulle vælge flybillet København-Beijing.

Supersaver.dk
Pris: 3.204 kr.
Mellemlanding: Moskva både ud og hjem. Overnatning i Moskva på udrejsen.
Rejsetid: 30:05 t. ud og 15:05 hjem.
Afrejsetidspunkt København: Kl.12:25
Afrejsetidspunkt Beijing: Kl. 02:30
Flyselskab: Aeroflot Russian Air

Travels.Kilroy.dk
Pris: 5.487 kr.
Mellemlanding: Helsinki både ud og hjem
Rejsetid: 11:30 t. ud og 12:45 hjem.
Afrejsetidspunkt København: Kl.13:25
Afrejsetidspunkt Beijing: Kl. 10:55
Flyselskab: Finnair

Pris: 7.085 kr.
Mellemlanding: Ingen, direkte flyvninger
Rejsetid: 8:55 t. ud og 9:45 hjem.
Afrejsetidspunkt København: Kl.21:00
Afrejsetidspunkt Beijing: Kl. 14:55
Flyselskab: SAS

Estimeret distance København-Beijing: 7.202 km.


Den billigste flybillet København-Beijing går med Aeroflot over Moskva, og indebærer en overnatning i Moskva på udrejsen, hvilket resulterer i meget lang rejsetid og ankomst i Beijing den 11. april.

Billetten med Aeroflot til Beijing er super billig, men vi kunne aldrig finde på at vælge den, dels fordi vi ikke har lyst til en overnatning i Moskva, og dels fordi vi ikke har lyst til at flyve med Aeroflot.

Den direkte flybillet København-Beijing med SAS, er den bedste målt på rejsetid og komfort, men prisen på 7.000 kr., synes vi er meget høj. Ønsker I at flyve direkte med SAS, vil vi råde jer til at søge alternative datoer, gerne noget længere ud i fremtiden.

Mellemvejen, som i dette tilfælde skal forstås positivt, er flybilletten til Beijing med Finnair over Helsinki. Rejsetiden er nogle få timer længere end den direkte flybillet med SAS, men flybilletten med Finnair er også 1.500 kr. billigere end flybilletten med SAS.

Både SAS og Finnair er efter vores overbevisning rigtig fornuftige flyselskaber, og hvorvidt I er villige til at betale 1.500 kr. ekstra for direkte flybilletter med SAS, vil vi lade være op til jer. Vi kan i hvert fald godt stå inde for begge flybilletter til Beijing, hvilket ikke er tilfældet med flybilletterne til Beijing med Aeroflot.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar