onsdag den 5. januar 2011

Flybillet til Bali i Marts

Vi fortsætter med at finde flybilletter til Asien i marts. De seneste indlæg har omhandlet flybilletter til Bangkok, Phuket og Singapore i marts. Her til eftermiddag har vi fundet flybilletter til Denpasar, Bali, Indonesien fra København.

Flybilletterne til Bali er med udrejse den 12. marts og hjemrejse den 26. marts. Vores fokus er som altid på pris, rejsetid og komfort, og vi vil forsøge at vise de billigste flybilletter, men naturligvis også de billetter hvor vi mener der er den bedste sammenhæng mellem pris og rejsetid/komfort.

Den første flybillet vi har valgt at vise, er den flybillet der giver den korteste rejsetid samlet set. Den anden flybillet som bliver vist er den billigste flybillet til Bali fra København. Det er værd at bemærke at de begge er fundet hos Travellink.dk, så ved I da hvor I skal finde flybilletten til Bali uanset.

Travellink.dk
Pris: 9.861 kr.
Mellemlandinger: 1 - Bangkok både ud og hjem
Rejsetid: 17:15 t. ud og 21:30 hjem
Ankomst Bali: Kl. 14:15
Ankomst Kastrup: Kl. 7:40
Flyselskab: Thai Airways

Pris:  kr. 7.066 kr.
Mellemlandinger: 2 - Amsterdam og Kuala Lumpur ud. Kuala Lumpur og Frankfurt hjem.
Rejsetid: 20:30 t. ud og 20:45 hjem
Ankomst Bali: Kl. 11:45
Ankomst Kastrup: Kl. 9:00
Flyselskab: SAS og Malaysia Airlines

Estimeret distance København-Denpasar, Bali: 11.583 km.

Flybilletten med Thai Airways giver den korteste rejsetid og kun 1 mellemlanding hver vej. Flybilletten med SAS og Malaysia Airlines indebærer et par timers ekstra samlet rejsetid og 2 mellemlandinger hver vej.

Prisforskellen på de to flybilletter til Bali er små 3.000 kr. i SAS og Malaysia Airlines favør, hvilket er rigtig mange penge, især når rejsetiden er tæt på identisk.

Med hensyn til komfort kender vi SAS og Thai Airways særdeles godt. Thai er udmærket men pladsen kan være et problem for høje mennesker. SAS er godt men de står kun for de korte flyvninger mens Malaysia Airlines, hvor ubekendte står for de lange flyvninger. Generelt er asiatiske flyselskaber super gode, og vi har derfor ikke de store problemer med at teste Malaysia Airlines af.

Ovenstående taget i betragtning, ville vi helt sikkert vælge de "billige" flybilletter til Bali med SAS og Malaysia Airlines, på trods af ekstra mellemlandinger og marginal længere rejsetid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar