søndag den 2. januar 2011

Flybilletter Singapore Marts

Vi sluttede årets med at skrive om flybilletter til Thailand i marts, og starter det nye år med at finde billige flybilletter til Asien. Her til aften har vi fundet flybilletter til Singapore i marts, helt nøjagtigt flybilletter med udrejse den 12. marts og hjemrejse den 26. marts.

Som sædvanlig ligger vores fokus på pris, kortest mulig rejsetid og komfort, og nedenstående finder vi flybilletter til Singapore, der har fokus på netop disse tre ting.

Da Singapore er én af de helt store destinationer i Asien, kigger vi udelukkende på flybilletter til Singapore med 1 eller færre mellemlandinger.

Flybilletter Singapore Marts
Seat24.dk
Pris: 7.027 kr.
Mellemlanding: Paris, Charles de Gaulle
Rejsetid: 17:40 t. ud og 18:10 t. hjem
Ankomst Singapore: Kl. 18:45
Ankomst København: Kl. 11:40
Flyselskab: Air France

Seat24.dk
Pris: 7.199 kr.
Mellemlanding: Frankfurt ud, München hjem
Rejsetid: 15:00 t. ud og 18:45 t. hjem
Ankomst Singapore: Kl. 16:55
Ankomst København: Kl. 12:20
Flyselskab: Lufthansa

Estimeret distance København-Singapore: 9.961 km.

De to flybilletter til Singapore i marts som vi har valgt at vise, fandt vi begge hos Seat24.dk. Der er i virkeligheden ikke den store forskel på de to flybilletter.

Den billigste flybillet til Singapore er med Air France og der mellemlandes i Paris, Charles de Gaulle lufthavnen begge veje. Rejsetiden er yderst fornuftig og vi ved at Air France er et glimrende flyselskab.

Vores alternativ er Lufthansa, hvor der mellemlandes i Frankfurt på udrejsen og München på hjemrejsen, til små 200 kr. mere per flybillet. Rejsetiden med Lufthansa er en anelse kortere og generelt vil vi sige at komforten hos Lufthansa og Air France er identisk.

Da der stort set ikke er nogen forskel på prisen og den samlede rejsetid med de to flyselskaber, må det helt klart være op til Jer, om I foretrækker tysk præcision eller fransk arrogance:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar