torsdag den 6. januar 2011

Flybilletter København-Jakarta Marts

I aftenens blogindlæg skriver vi om flybilletter København-Jakarta. Indlægget er en fortsættelse på de seneste indlæg om flybilletter til Bangkok, Phuket, Singapore og Bali.

Som det har været tilfældet med de andre flybilletter til Asien, er flybilletterne København-Jakarta med udrejse den 12. marts og hjemrejse den 26. marts, 2011.

Vores fokus ligger på at finde billige flybilletter, der har kortest mulig rejsetid og størst mulig komfort. Det er sjældent at alle 3 parametre går op i en højere enhed, og derfor viser vi forskellige flybilletter der hver især er stærke på 1, flere eller alle af ovennævnte parametre.

Nedenstående viser vi flybilletter København-Jakarta i marts, 2011.

Opodo.dk, Supersaver.dk & Travellink.dk
Pris: 5.680 kr.
Mellemlanding: 1, Amsterdam både ud og hjem.
Rejsetid: 18:45 t. ud og 20:30 hjem.
Ankomst Jakarta: Kl. 18:10
Ankomst København: Kl. 10:55
Flyselskab: KLM

Travellink.dk
Pris: 6.850 kr.
Mellemlanding: 1, Frankfurt både ud og hjem.
Rejsetid: 19:10 t. ud og 19:50 hjem.
Ankomst Jakarta: Kl. 18:50
Ankomst København: Kl. 10:55
Flyselskab: SAS og Lufthansa

Estimeret distance København-Jakarta: 10.827 km

Vi har valgt at fokusere på flybilletter der KUN har 1 mellemlanding på vejen til Jakarta. Det har udmundet sig i de 2 ovenstående flybilletter. Vi synes begge flybilletter København-Jakarta retur er super gode når vi kigger på rejsetid og komfort (gode flyselskaber).

Den store forskel på flybilletterne er prisen, hvor flybilletten med KLM til Jakarta er ca. 1.200 kr. billigere end flybilletterne med SAS og Lufthansa. 

Da både rejsetiden og komforten, efter vores overbevisning, er stort set identisk, vil vi anbefale jer at købe den billigste flybillet København-Jakarta med KLM hos Opodo.dk, Supersaver.dk el. Travellink.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar