onsdag den 21. juli 2010

Fly København-Los Angeles

I dag handler vores blogindlæg om fly København-Los Angeles. Vi har sat os for at finde den billigste flybillet med udrejse den 2. oktober og hjemrejse igen den 16. oktober.

Vi har et par krav til vores fly København-Los Angeles, som skal være opfylde før flybilletten er interessant for os. Kravene til flybilletten er 1) vi vil maksimalt mellemlande 1 gang, 2) vi vil senest lande i Los Angeles kl. 21:00 og 3) flybilletten skal naturligvis være billige.

Fly København-Los Angeles
KLM.com
Pris: 4.266 kr.
Ankomst Los Angeles: 20:50
Ankomst København: 9:25
Mellemlanding: Atlanta
Rejsetid: 18:35 t./15:25 t.
Flyselskab: KLM (flyves af Delta Airlines)

Det billigste fly København-Los Angeles fandt vi hos KLM, hvor flybilletten koster 4.266 kr. Ankomsttidspunktet lever lige akkurat op til vores krav og der er kun en mellemlanding i Atlanta, Prisen for flybilletten synes vi er ret billigt - det synes vi i øvrigt at flybilletter til Los Angeles under 5.000 kr. er.

Vores eneste anke er at der flyves med Delta Airlines over Atlanta. Det skyldes dels at Delta Airlines ikke tilbyder den bedste komfort på oversøiske flyvninger, og at Atlanta er en rigtig ringe lufthavn. Når det er sagt, er vi villige til at tage det med fordi flybilletten til Los Angeles er billig og rejsetiden er ret fornuftig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar