tirsdag den 20. juli 2010

Flybilletter København-Miami

Vi fortsætter med at finde flybilletter fra København til USA. I de to seneste indlæg har vi fundet flybilletter fra København til hhv. New York og Chicago. I dag, følger vi op på det pristjek vi lavede på fly København-Miami sidste måned, for at se om priserne har ændret sig markant.

Flybilletterne København-Miami er, som det tidligere pristjek, med udrejse den 2. oktober og hjemrejse den 16. oktober.

Kravene til flybilletterne er ligeledes uændret og er som følger; 1) maksimalt 1 mellemlanding hver vej og 2) vi vil seneste lande i Miami kl. 20:00.

Flybilletter København-Miami
MrJet.dk
Pris: 3.890 kr.
Mellemlanding: Washington D.C./Newark
Flyvetid: 13:34 t./18:30 t.
Ankomst Miami: 19:54
Ankomst København: 7:35
Flyselskab: SAS/United Airlines ud og Continental Airlines hjem

Den billigste flybillet København Miami med maksimalt 1 mellemlanding fandt vi hos MrJet.dk, hvor flybilletten København-Miami med United Airlines ud og Continental Airlines hjem koster 3.890 kr.

Sammenligner vi med den billigste flybillet København-Miami i seneste indlæg, er prisen på den billigste flybillet steget fra 3.465 kr. den 26. juni til 3.890 kr. i dag den 20. juli - altså en stigning på 425 kr.

Udover prisen mener vi også at hjemrejsen er blevet en anelse værre. Sidste måned foregik begge flyvninger med SAS/United Airlines, men her i juli er det Continental Airlines der står for hjem turen. Der er ikke noget galt med Continental Airlines, vi synes bare at komforten på oversøiske flyvninger er markant bedre hos SAS.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar