torsdag den 22. juli 2010

Fly København-Seattle

Dagens indlæg omhandler fly København-Seattle, der er vores første pristjek på flybilletter til Seattle fra København siden SAS nedlagde deres direkte rute. De flybilletter vi har kigget på i dag er med udrejse den 2. oktober og hjemrejse igen den 16. oktober.

Vores krav til flybilletterne København-Seattle er, 1) maksimalt 1 mellemlanding, 2) vi vil ikke lande i Seattle efter kl. 21:00 og 3) flybilletten til Seattle skal naturligvis være rimelig i pris. Vi har afsat et budget til 5.000 kr. til flybilletten.

Fly København-Seattle
MrJet.dk
Pris: 4.601 kr.
Mellemlanding: Toronto/Newark
Ankomst Seattle: 19:55
Ankomst København: 7:35
Flyvetid: 16:30 t./14:35 t.
Flyselskab: Air Canada ud og Continental Airlines hjem

IcelandAir.dk
Pris: 5.650 kr.
Mellemlanding: Reykjavik
Ankomst Seattle:17:45
Ankomst København: 12:45
Flyvetid: 12:45t./11:15 t.
Flyselskab: IcelandAir

Den billigste flybillet København-Seattle der lever op til vores krav fandt vi hos MrJet.dk, hvor flybilletten koster 4.601 kr. På udrejsen flyves der med Air Canada og der mellemlandes i Toronto. Hjemrejsen er med Continental Airlines og der mellemlandes i Newark.

Rejsetiden for denne flybillet er ganske fornuftige og det samme synes vi om prisen. Vi kender ikke meget til komforten på Air Canadas oversøiske flyvninger, men har hørt at den ikke er særlig god, vi lader dog tvivlen komme dem til gode. Continental kender vi ganske udemærket og sammenlignet med eks. SAS er komforten ikke super god.

Vores alternativ, og 1.000 kr. dyrere og lidt over vores budget, er en flybillet København-Seattle med Icelandair. Her er rejsetiden rigtig hurtig og ankomsttidspunkterne i både Seattle og København er super gode. Det er rigtig mange år siden vi har fløjet med Icelandair, så det er vist lidt urimeligt at udtale sig om komforten på deres fly.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar