tirsdag den 1. september 2009

Flybilletter København-London November

Vi starter september med et indlæg om flybilletter København-London i november. Som vi gør hver måned finder vi de billigste flybilletter til de 3 store lufthavne i London, London Heathrow, London Stansted og London Gatwick.

Flybilletterne København-London er med udrejse den 19. november og hjemrejse den 22. november. Nedenstående viser vi de billigste flybilletter til de 3 lufthavne og kommenterer efterfølgende kort på flybilletterne København-London.

Flybilletter København-London Heathrow
SAS.dk
Pris: 1.194 kr.
Rejsetid: 2:00 t.
Flyselskab: SAS

Flybilletter København-London Stansted
Bravofly.com
Pris: 595 kr.
Rejsetid: 1:45 t.
Flyselskab: EasyJet

Flybilletter København-London Gatwick
Seat24.dk
Pris: 664 kr.
Rejsetid: 1:55 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Som sædvanlig er det dyrest at flyve til London Heatrow, hvor en flybillet med SAS koster 1.194 kr., hvilket skyldes at lufthavnen er den dyreste og mest centrale af de 3 lufthavne.

Den billigste flybillet til London fandt vi for én gangs skyld ikke hos EasyJet, men hos Bravofly.com, hvor en flybillet til London Stansted med EasyJet koster 595 kr.

Foretrækker i at flyve til London Gatwick, kan den billigste flybillet til Gatwick købes hos Seat24.dk, hvor flybilletten med Cimber Sterling koster 664 kr.

Vi har fundet de billigste flybilletter København-London på de valgte rejsedage i november, og nu håber vi bare at I får en fantastisk tur... andet kan næste ikke lade sig gøre, det er jo London.

Læs vores indlæg om billige flybilletter til London i oktober.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar