tirsdag den 1. september 2009

Flybilletter Billund-London November

Efter vi tidligere i dag fandt billige flybilletter til London 3 største lufhavne fra København, har vi her til aften fundet de billigste flybilletter Billund-London. Fra Billund kan I flyve direkte til London Stansted, London Gatwick og London City Airport. Derfor har vi valgt at finde den billigste flybillet til de 3 lufthavne fra Billund.

Flybilletterne Billund-London er med afrejse den 19. november og hjemrejse den 22. november. Nedenstående viser vi de billigste flybilletter til London Stansted, London Gatwick og London City Airport. Efter at have vist de billigste flybilletter Billund-London, kommenterer vi kort på flybilletterne.

Flybilletter Billund-London Stansted i November
Ryanair.com
Pris: 394 kr.
Rejsetid: 1:35 t.
Flyselskab: Ryanair

Flybilletter Billund-London Gatwick i November
Seat24.dk
Pris: 805 kr.
Rejsetid: 1:40 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Flybilletter Billund-London City Airport i November
Travelstart.dk
Pris: 1.468 kr.
Rejsetid: 1:45 t.
Flyselskab: British Airways

Den suværent billigste flybillet Billund-London fandt vi hos Ryanair, hvor flybilletten til London Stansted koster beskedne 294 kr.

Den billigste flybillet til London Gatwick fandt vi hos Seat24.dk, hvor flybilletten med Cimber Sterling koster 805 kr.

Til sidst fandt vi hos Travelstart.dk den billigste flybillet til London City Airport. Her koster flybilletten med British Airways 1.468 kr.

Vi var positivt over det store udvalg af direkte flybilletter Billund-London, og synes at i ovenstående har et rigtig godt og varieret udvalg af flybilletter til London fra Billund.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar