søndag den 28. december 2008

Flybilletter til Nice i Marts

Julen er overstået og vi går snart ind i et nyt år. Én af vores målsætninger er at rejse meget mere end vi gjorde i 2009. Som skrevet i seneste indlæg tager vi til London i januar. Udover London tager vi også en smut til Nice i marts, og nedenstående viser vi jer, hvilke flybilletter til Nice vi har valgt samt hvilke overvejelser der ligger til grund for valget.

Vi ville gerne til Nice i slutningen af marts hvor vi har en forventning om at vejret er ved at være fornuftigt. Derfor har vi fundet flybilletter til Nice med udrejse d. 21. marts og med hjemrejse d. 28. marts.

Den billigste flybillet til Nice
Flyprice.dk
Pris: 1.454 kr.
Mellemlanding: 1 (München ud, Frankfurt hjem)
Rejsetid: 3:55 t./4:35 t.
Flyselskab: Lufthansa

Den direkte flybillet til Nice
SAS.dk
Pris: 1.939 kr.
Mellemlanding: Direkte begge veje
Rejsetid: 2:25 t./2:20 t.
Flyselskab: SAS

Flyprice.dk tilbyder den billigste flybillet til Nice, men den indebærer en mellemlanding begge veje. Det gør ikke at rejsetiden bliver helt urimelig, lige omkring 4 timer hver vej er egentlig rimeligt nok. Det giver dog en del usikkerhed med henblik på at nå flyet videre, og indebærer større risiko for forsinkelser.

Derfor valgte vi at bestille flybilletten til Nice direkte hos SAS.dk, hvor den direkte flybillet til og fra Nice koster 1.939 kr. Godt nok er det små 500 kr. dyrere end flybilletten til Nice hos Flyprice.dk. Vi er helt klart villige til at betale 500 kr. mere for at flyve direkte til Nice, og de 500 kr. vi sparer på flybilletten med mellemlanding, formår vi sikkert at bruge på dyr og dårlig lufthavnsmad. Derfor var der ingen tvivl hos os, da vi skulle bestille flybilletten til Nice, den skulle bestilles hos SAS.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Nice og flybilletter Billund-Nice.

Bestil flybilletterne til Nice hos SAS.dk eller Flyprice.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar