lørdag den 14. juni 2008

Flybilletter Billund-Nice

Nice er helt klart et af vores favorit rejsemål. Nice tilbyder en perfekt kombination af storby- og badeferie. Når man vågner i Nice er det bare at vælge om man vil ligge på stranden, shoppe, køre en tur i bjergene eller gøre alle tre ting samme dag - muligheden er der!

Vores undersøgelse af flybilletter Billund-Nice bliver foretaget på flybilletter med udrejse d. 10. september og hjemrejse d. 17. september. I starten af september er det begyndt at blive køligt her hjemme mens vejret i Nice stadigvæk er fantastisk.

Sterling.dk
Pris: 2.096 kr.
Mellemlanding: Direkte
Flyselskab: Sterling

Travelstart.dk
Pris: 2.133 kr.
Mellemlanding: Frankfurt
Flyselskab: Lufthansa

Prisforskel flybilletter til Nice: 37 kr.

Prisforskellen på flybilletterne Billund-Nice er meget beskedne 37 kr. Der hvor flybilletterne til Nice virkelig adskiller sig er rejsetiden. Flybilletten til Nice med Sterling er en direkte flyvning, mens flybilletten til Nice fra Billund med Lufthansa indebærer en mellemlanding i Frankfurt, hvilket betyder at rejsetiden bliver 2-3 timer længere hver vej.

Da flybilletten med Sterling er både billigst og rejsetiden markant kortere på ruten Billund-Nice, vil vi naturligvis anbefale jer at bestille flybilletten Billund-Nice hos Sterling.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Nice.

Bestil den billigste og bedste flybillet Billund-Nice hos Travelstart.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar