onsdag den 17. september 2008

Flybilletter til Torino, Italien

Vores undersøgelser af flybilletter til Italien fortsætter her til morgen, hvor vi har fundet de billigste flybilletter til Torino. Flybilletterne til Torino er undersøgt med afrejse fra både København og Billund, og der er udrejse d. 28. marts og hjemrejse d. 4. april.

Læs mere om flybilletter til Italien.

Flybilletter til Torino fra København
Supersaver.dk, FlyAirOne.it, Travelstart.dk og GoLeif.dk
Pris: 1.820 kr.
Mellemlanding: 1 (Rom)
Rejsetid: 5:25 t./5:05 t.
Flyselskab: Air One

Der er ingen direkte flybilletter til Torino fra København. Derfor har vi fundet den bedste og billigste flybillet med 1 mellemlanding (Rom). Flybilletten til Torino med Air One kan købes direkte hos Air One eller hos 3 andre udbydere til samme pris.

Den billigste flybillet til Torino koster 1.820 kr., hvilket vi betragter som yderst rimelig. Især hvis man tager i betragtning at der er en relativt lille destination set med danske øjne.

Flybilletter til Torino fra Billund
Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris: 2.103 kr.
Mellemlanding: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 4:10 t./3:45 t.
Flyselskab: Lufthansa

Flybilletten til Torino fra Billund kan købes billigst hos Supersaver og Travelstart. Den billigste flybillet til Torino er efter vores overbevisning også den bedste flybillet. Flybilletten til Torino med mellemlanding i Frankfurt har en rigtig fornuftig rejsetid, ca. 4 timer hver vej. Da prisen på 2.103 kr. ligeledes er meget rimelig for en flybillet til Torino, mener vi bestemt at ovennævnte flybillet til Torino er anbefalelsesværdig.

Sammenlign flybilletterne til Torino med de øvrige flybilletter til Italien.

Bestil flybilletterne til Torino hos Supersaver.dk, Travelstart.dk, FlyAirOne.it og GoLeif.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar