tirsdag den 16. september 2008

Flybilletter til Napoli, Syditalien

Her sidst på aftenen har vi undersøgt priserne på flybilletter til Napoli, Italiens 3. største by og dermed den største by i Syditalien. Flybilletterne til Napoli fra både København og Billund er med afrejse d. 28. marts og hjemrejse d. 4. april. Nedenstående viser vi jer de flybilletter til Napoli vi finder mest interessante målt på pris, rejsetid og komfort.

Få overblik over vores blogindlæg om flybilletter til Italien.

Flybilletter til Napoli fra Billund
Supersaver.dk
Pris: 2.685 kr.
Mellemlanding: 1 (München)
Rejsetid: 9:25 t./4:30 t.
Flyselskab: Lufthansa

Flybilletten til Napoli fra Billund er ikke billig og rejsetiden til Napoli er noget lang. Hjemrejsen fra Napoli til Billund kan stort set ikke være kortere, når nu der skal mellemlandes (hvilket ikke kan undgås fra Billund). Flybilletten til Napoli med Lufthansa er dog den flybillet der tilbyder den bedste sammenhæng mellem pris og rejsetid, og deraf er det den flybillet vi anbefaler til Napoli fra Billund.

Flybilletter til Napoli fra København
Supersaver.dk, Travelstart.dk og GoLeif.dk
Pris: 2.431 kr.
Mellemlanding: 1 (London Heathrow)
Rejsetid: 8:45 t./9:30 t.
Flyselskab: British Airways

Den viste flybillet til Napoli fra København, er bestemt ikke nogen optimal flyrejse til Napoli. Problemet er bare, at det er den bedste der er i øjeblikket. Rejsetiden hver vej ligger lige omkring de 9 timer, hvilket er meget lang tid for at komme fra København til Napoli.

Vi ved at Sterling.dk, flyver direkte til Napoli. Problemet er bare at Sterling endnu ikke har sat flybilletter i april 2009 til salg endnu. Derfor lover vi at vende tilbage med en opdatering på Sterlings direkte flybilletter til Napoli, så snart de er til salg. Læs nedenstående kommentar!


Bestil flybilletterne til Napoli hos Supersaver.dk, Travelstart.dk og GoLeif.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar