tirsdag den 16. september 2008

Flybilletter til Milano, Italien

Her først på aftenen har vi undersøgt priserne på flybilletter til Milano, som er den 2. destination i vores undersøgelser af flybilletter til otte italienske storbyer. Flybilletterne til Milano er med udrejse d. 28. marts og hjemrejse d. 4. april, og vi har undersøgt priserne på flybilletter til Milano med afrejse fra både København og Billund.

Leder du efter flybilletter til andre Italienske storbyer end Milano, finder et overblik over flybilletter til Italien her.

Flybilletter til Milano fra København
Pris: 1.566 kr.
Mellemlanding: Direkte
Rejsetid: 2:00 t.
Flyselskab: SAS

Flybilletterne til Milano fra Rom med SAS er yderst rimelige i pris, og da det er direkte flyvninger til og fra Milano, kan rejsetiden ikke blive kortere. Flybilletten til Milano med SAS kan bestilles billigst hos de 3 ovennævnte udbydere af flybilletter til Milano.

Flybilletter til Milano fra Billund
Pris: 2.267 kr.
Mellemlanding: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 4:05 t./5:05 t.
Flyselskab: Lufthansa

Flybilletterne til Milano fra Billund indebærer alle 1 mellemlanding. Vi har valgt at anbefale en flybillet til Milano med Lufthansa, hvor der mellemlandes i Frankfurt begge veje. På trods af mellemlandingen, må rejsetiden anses som værende rimelig - 4 timer ud og 5 timer hjem.

Prisen på flybilletten til Milano er ingenlunde fantastisk, men kan ikke findes billigere på de valgte rejsedatoer. Flybilletterne til Milano kan bestilles billigst hos de to ovennævnte udbydere, der er 70-80 kr. billigere end de resterende udbydere af flybilletter til Milano.

Få overblik over vores blogindlæg om flybilletter til Italien.

Bestil de billigste og bedste flybilletter til Milano hos Supersaver.dk, Travelstart.dk og GoLeif.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar