tirsdag den 16. september 2008

Flybilletter til Rom, Italien

Flybilletterne til Rom bliver de første af i alt 8 undersøgelser af flybilletter til Italien. Alle de undersøgte flybilletter til Italien kommer til at være med udrejse d. 28. marts og hjemrejse d. 4. april, således også flybilletterne til Rom.

Flybilletterne til Rom bliver undersøgt med afrejse fra både København og Billund. Det samme kommer til at gøre sige gældende for de resterende 7 italienske storbyer, som vi den kommende uge kommer til at finde de billigste og bedste flybilletter til.

Flybilletter til Rom fra København
Supersaver.dk, Travelstart.dk og FlyAirOne.it
Pris: 1.506 kr.
Mellemlanding: Direkte
Rejsetid: 2:30 t.
Flyselskab: Air One

Der er hele tre udbydere der tilbyder den billigste direkte flybillet til Rom til samme pris. Flybilletten til Rom med Air One kan enten købes direkte på deres italienske website eller på de danske websites Supersaver.dk el. Travelstart.dk.

Flybilletterne til Rom fra København kan købes til 1.506 kr., hvilket vi synes er yderst rimeligt i disse tider, hvor priserne på flybilletter er stigende. Det direkte alternativ til Air One er SAS. På SAS.dk koster flybilletten til Rom 3.169 kr., hvilket er mere end dobbelt så dyrt som med Air One. Der er givetvis ikke den store forskel på servicen ombord, så vi kan ikke rigtig se nogen grund til at betale det dobbelte med SAS.

Flybilletter til Rom fra København
Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris: 2.028 kr
Mellemlanding: 1 (Franfurt)
Rejsetid: 5:00 t./7:10 t.
Flyselskab: Lufthansa

Flybilletten til Rom fra Billund kan købes billigst hos Supersaver.dk og Travelstart.dk, hvor flybilletten til Rom koster 2.028 kr. Til Rom fra Billund flyves der med Lufthansa og der er 1 mellemlanding i Frankfurt begge veje. 1 mellemlanding er ikke optimalt på en relativt kort flyvning, men der var ikke nogle direkte flybilletter til Rom fra Billund.

Få overblik over vores indlæg om flybilletter til Italien.

Bestil flybilletterne til Rom hos Supersaver.dk, Travelstart.dk el. FlyAirOne.it.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar