torsdag den 18. september 2008

Flybilletter til Palermo i marts

Vores undersøgelser af flybilletter til Italien i slutningen af marts, fortsætter med en undersøgelse af priserne på flybilletter til Palermo på Sicilien. Palermo er den 5. største by i Italien og naturligvis den største på Sicilien. Flybilletterne til Palermo er med afrejse d. 28. marts og hjemrejse d. 4. april. Flybilletterne til Siciliens største by er undersøgt med afrejse fra både København og Billund.

Udover flybilletterne til Palermo har vi undersøgt priserne på flybilletter til 7 andre Italienske storbyer i foråret.

Flybilletter til Palermo (Punta Raisi Airport) fra København
Pris: 2.029 kr.
Mellemlanding: 1 (Rom Flumicino)
Rejsetid: 4:40 t./5:40 t.
Flyselskab: Air One

FlyAirOne.it og 3 andre udbydere tilbyder den billigste og bedste flybillet til Palermo med Air One. Flybilletten til Palermo med mellemlanding i Rom, koster 2.029 kr. hos de 4 viste udbydere. Rejsetiden er små 5 timer ud og små 6 timer hjem, hvilket er meget fornuftigt når der er en mellemlanding i Rom.

Vi synes at flybilletten til Palermo er rimelig både mht. pris og rejsetid, og vi vil helt klart anbefale jer at købe flybilletten til Palermo med Air One hos én af de 4 viste udbydere.

Flybilletter til Palermo (Punta Raisi Airport) fra Billund
Pris: 2.924 kr.
Mellemlanding: 2 (Frankfurt og Rom)
Rejsetid: 11:05 t./11:40 t.
Flyselskab: Lufthansa og Air One

Flybilletten til Palermo fra Billund er noget omstændig og rejsetiden er ret lang. Desværre er den viste flybillet den bedste flybillet til Palermo målt på rejsetid og pris.

Flybilletten til Palermo med Lufthansa og Air One, indebærer mellemlandinger i Frankfurt og Rom. De to mellemlandinger hver vej gør at rejsetiden ligger på 11-12 timer hver vej, hvilket er meget for en ellers kort rejse. Prisen er sammenlignet med afrejsen fra København 900 kr. dyrere, hvilket vi også synes er i overkanten.

Desværre har vi ikke nogle klare alternativer til denne flybillet til Palermo. Derfor må det være det bedste bud på en flybillet til Palermo fra Billund.

Få overblik over vores undersøgelser af flybilletter til Italien.

Bestil flybilletterne til Palermo hos FlyAirOne.it, Supersaver.dk, Travelstart.dk eller GoLeif.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar