torsdag den 18. september 2008

Flybilletter til Genoa, Italien

Flybilletterne til Genoa bliver de 6. vi undersøger i rækken af flybilletter til Italien. Tidligere har vi fundet de bedste flybilletter til Rom, Milano, Napoli, Torino og Palermo. Alle de undersøgte flybilletter til Italien, er med udrejse d. 28. marts og hjemrejse d. 4. april. På alle flybilletterne til Italien, viser vi priserne med afrejse fra både København og Billund.

Nedenstående viser vi de bedste og forhåbentlig billigste flybilletter til Genoa. Efter at have vist flybilletterne til Torino, kommer vi med vores vurderinger og anbefalinger til bestilling af flybilletterne. Læs vores andre undersøgelser af flybilletter til Italien.

Flybillet til Genoa (Cristoforo Colombo Lufthavnen) med afrejse fra København
FlyAirOne.it, Travelstart.dk og GoLeif.dk
Pris: 1.999 kr.
Mellemlanding: 1 (Rom)
Rejsetid: 5:05 t./5:00 t.
Flyselskab: Air One

Der er ingen direkte flybilletter til Genoa, hvilket er årsagen til at vi har valgt ovenstående flybillet med Air One til Genoa. Flybilletten til Genoa er med mellemlanding i Rom, hvilket dog stadigvæk giver en fornuftig rejsetid på ca. 5 t. hver vej. Prisen på flybilletten 1.999 kr. synes vi egentlig er rimelig nok, det kunne bestemt have været langt værre. Nærmeste konkurrent til Air One, ligger da også på en pris der er markant højere.

Flybilletter til Genoa (Cristoforo Colombo Lufthavnen) med afrejse fra Billund
BudJet.dk
Pris:
2.835 kr.
Mellemlanding: 1 (München)
Rejsetid: 4:50 t./4:45 t.
Flyselskab: Lufthansa

Flybilletten til Genoa fra Billund minder i rejsetid meget om flybilletten fra København. Her stopper lighederne dog også. Flybilletten til Genoa fra Billund er 836 kr. dyrere og der flyves med Lufthansa, der som trøst, er lidt bedre kvalitet end Air One. Vi synes prisen er lidt i overkanten, men rejsetiden på under 5 timer hver vej sidder lige i skabet, når nu der ikke er direkte flyvninger til Genoa.

Læs vores undersøgelser af flybilletter til otte italienske storbyer.

Bestil flybilletterne til Genoa fra København hos FlyAirOne.it, Travelstart.dk eller GoLeif.dk, og bestil flybilletten til Genoa fra Billund hos BudJet.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar