søndag den 21. september 2008

Flybilletter til Bologna, Italien

Her fra den tidlige morgenstund har vi undersøgt priserne på flybilletter til Bologna (Guglielmo Marconi Lufthavnen). Flybilletterne til Bologna, er som de andre undersøgte flybilletter til Italien, med udrejse d. 28. marts og hjemrejse d. 4. april. For at tækkes både Øst- og Vestdanmark har vi undersøgt priserne på flybilletter til Bologna med afrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til Bologna fra København
Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris: 2.163 kr.
Mellemlanding: 1/0 (Frankfurt ud og direkte hjem)
Rejsetid: 3:40 t./2:10 t.
Flyselskab: Lufthansa og SAS

Vi har ikke kunnet finde en flybillet med direkte flyvninger begge veje, men har fundet en flybillet hvor der mellemlandes i Frankfurt på udrejsen og flyves direkte hjem. Rejsetiden er rigtig god og kort begge veje, så rejsetidsmæssig er flybilletten rigtig fornuftig. Prismæssigt havde vi håbet at flybilletten til Bologna havde været lidt billigere, men små 2.200 kr. er stadigvæk fornuftigt.

Flybilletter til Bologna fra Billund
Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris: 1.850 kr.
Mellemlanding: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 3:35 t./4:05 t.
Flyselskab: Lufthansa

Flybilletten til Bologna fra Billund indebærer en mellemlanding i Frankfurt begge veje. Rejsetiden er dog stadigvæk fornuftig og prisen på flybilletten er som vi havde håbet - altså 300 kr. billigere end flybilletten til Bologna fra København.

Læs vores undersøgelser af flybilletter til Italien.

Bestil de billigste og bedste flybilletter til Bologna hos Travelstart.dk og Supersaver.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar