mandag den 22. september 2008

Flybilletter til Firenze, Italien

Vores indlæg om billige flybilletter til Firenze, Italien, bliver vores sidste indlæg om flybilletter til Italien i denne omgang. Når dette indlæg er færdigt har vi fundet det billigste flybilletter til de 8 største byer i Italien.

Flybilletterne til Firenze, er som alle de andre undersøgte flybilletter til Italien, med udrejse d. 28. marts og hjemrejse d. 4. april. På samme måde er flybilletterne til Firenze vist med afrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til Firenze (Peretola Airport) fra København
Supersaver.dk, Travellink.dk og Travelstart.dk
Pris: 1.969 kr.
Mellemlanding: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 5:00 t./3:45 t.
Flyselskab: Lufthansa

De bedste og billigste flybilletter til Firenze kan bestilles hos oven viste udbydere. Flybilletterne til Firenze med Lufthansa indebærer en mellemlanding i Frankfurt hver vej. Mellemlandingen betyder naturligvis at rejsetiden bliver lidt længere end ved en direkte flyvning. Desværre var der ingen direkte flybilletter til Firenze, men det gør ikke så meget, da rejsetiden stadigvæk er meget rimelig begge veje.

Prisen på flybilletten til Firenze er nogenlunde som forventet. Vi havde regnet med en pris på mellem 1.700-2.200 kr., så det ligger nogenlunde midt i mellem. Flybilletten til Firenze er set både billigere men også markant dyrere.

Flybilletter til Firenze (Peretola Airport) fra Billund
Supersaver.dk, Travellink.dk og Travelstart.dk
Pris:
1.940 kr.
Mellemlanding: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 4:00 t./4:10 t.
Flyselskab: Lufthansa

Flybilletten til Firenze fra Billund minder utrolig meget om flybilletten til Firenze fra København. Flybilletten til Firenzr indebærer en mellemlanding i Frankfurt, der flyves med Lufthansa, rejsetiden er ca. 4 timer hver vej og prisen er 29 kr. lavere.

Derfor er vores kommentarer til flybilletten til Firenze fra Billund, nogenlunde de samme som flybilletten til Firenze fra København. Fornuftigt rejsetid og fornuftig pris.

Læs vores øvrige indlæg om flybilletter til Italien.

Bestil flybilletterne til Firenze hos Supersaver.dk, Travellink.dk og Travelstart.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar