onsdag den 25. juni 2008

Billigste Flybilletter til Dublin

Vi har én gang tidligere undersøgt priserne på flybilletter til festlige Dublin. Byen har de seneste år oplevet en stor vækst med mange tilflyttere fra mange lande, men Dublin har stadigvæk bevaret sin irske charme og er altid et besøg værd.

I dag undersøger vi priserne på flybilletter til Dublin med udrejse d. 7. august og hjemrejse d. 10. august. Godt nok er Dublin hyggelig men vi mener alligvel at 4 dage er en passende længde i byen (læs så kan kroppen ikke tåle flere pints). Nedenstående viser vi de 3 mest interessante flybilletter til Dublin.

MrJet.dk
Pris: 850 kr.
Mellemlanding: Direkte
Flyselskab: Aer Lingus

AerLingus.com
Pris: 947 kr.
Mellemlanding: Direkte
Flyselskab: Aer Lingus

SAS.dk
Pris: 2.596 kr.
Mellemlanding: Direkte
Flyselskab: SAS

Prisforskel flybilletter til Dublin: 93 kr. og 1.746 kr.

MrJet tilbyder den billigste flybillet til Dublin. Flybilletten til Dublin hos MrJet er med Aer Lingus, der på deres egen hjemmeside tilbyder den samme flybillet 93 kr. dyrere. Det er sjældent at vi hos lavprisselskaberne ser deres flybilletter til salg billigere på sider som MrJet. Når nu der er tale med identiske flybilletter, skal de naturligvis bestilles hos den billigste udbyder.

Vi har valgt at tage SAS med som alternativ til Aer Lingus. SAS er hele 1.746 kr. dyrere end MrJet, og man skal virkelig have en stærk præference for SAS, hvis man betaler de ekstra penge for flybilletten til Dublin.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Dublin.

Bestil den billigste flybillet til Dublin hos MrJet eller køb flybilletten 1.746 kr. dyrere hos SAS.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar