torsdag den 26. juni 2008

Viva España! - Flybilletter til Madrid

Vi ønsker hele Spanien tillykke med den flotte 3-0 sejr over EM 2008 store positive overraskelse Rusland. Vi kryder fingre og håber at Spanien kan tage det sidste stik ved finalen i EM 2008 med en sejr over Tyskland.

Denne måned har vi foretaget en del undersøgelser af flybilletter til Spanien, men vi er helt opstemte efter Spaniens opvisning, og foretager endnu en undersøgelse. Denne gang af flybilletter til Madrid, en helt igennem vidunderlig by.

De undersøgte flybilletter til Madrid har udrejse d. 10. september og hjemrejse d. 14. september, dermed får man 5 dages ferie i Madrid. Nedenstående vælger vi de 3 mest interessante flybilletter til Madrid.

Supersaver.dk
Pris: 1.686 kr.
Mellemlandinger: 1/1
Flyselskab: Swiss/Spanair

Travelstart.dk
Pris: 1.775 kr.
Mellemlandinger: o/1
Flyselskab: SAS/Spanair

Spanair.com
Pris: 1.865 kr.
Mellemlandinger: 0/0
Flyselskab: Spanair

Prisforskel flybilletter til Madrid: 89 kr. og 179 kr.

Supersaver tilbyder de billigste flybilletter til Madrid og er 89 kr. og 179 kr. billigere end Travelstart og Spanair. De 3 flybilletter adskiller sig en hel del, idet de indbærer alt fra nul til to mellemlandinger.

Den billigste flybillet til Madrid hos Supersaver indebærer en mellemlanding både på ud og hjem vejen. Flybilletten hos Travelstart indebærer en mellemlanding på vej hjem fra Madrid, mens flybilletten til Madrid hos Spanair er direkte begge veje.

For os er valget ret enkelt, vi gider ikke mellemlandinger på en kort flyvning til Madrid, hverken på vejen ud eller hjem. Da prisforskellen kun er på 179 kr., vil vi helt klart bestille den direkte flybillet til Madrid hos Spanair.

Læs vores seneste undersøgelse af flybilletter til Madrid.

Viva España!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar