mandag den 30. juni 2008

Billige Flybilletter Aalborg-København

Vi fortsætter vores opdateringer af priserne på flybilletter i Danmark. De to seneste dage har vi opdateret priserne på flybilletter Billund-København og Århus-København, i dag runder vi opdateringerne af med at undersøge priserne på flybilletter Aalborg-København.

Som de to foregående opdateringer, har de undersøgte flybilletter Aalborg-København udrejse d. 5. september og hjemrejse d. 12 september. Vi viser de to billigste udbydere af flybilletter Aalborg-København, hvorefter vi kommenterer på resultaterne.

De to billigste flybilletter Aalborg-Købehavn bestilles her:

Sterling.dk
Pris: 597 kr.
Flyselskab: Sterling

Supersaver.dk
Pris: 686 kr.
Flyselskab: SAS

Prisforskel flybilletter Aalborg-København: 89 kr.

Sterling tilbyder de billigste flybilletter Aalborg-København. Sterling er 89 kr. billigere end nærmeste konkurrent, Supersaver, der tilbyder flybilletter Aalborg-København med SAS. Bloggens formål er at finde de billigste flybilletter på de destinationer vi undersøger, og derfor vil vi naturligvis anbefale jer at bestille flybilletterne Aalborg-København hos Sterling.

Skulle I, i modsætning til os, have en stærk præference for at flyve med SAS, er flybilletten kun 89 kr. dyrere hos Supersaver, hvilket naturligvis er en ret overskuelig prisforskel på flybilletten Aalborg-København.

Læs vores seneste undersøgelse af billige flybilletter Billund-København her.

Bestil de billigste flybilletter Aalborg-København hos Supersaver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar