mandag den 30. juni 2008

Flybilletter Chambery Aix-les-Bains

Tidligere har vi undersøgt priserne på flybilletter til Lyon og Geneve, men ikke til Chambery som er alternativ til lufthavnene i Lyon og Geneve. Chambery kan bruges som udgangspunkt for ferier i Alperne - her tænker vi primært på skiferie i Alperne. Dog er det også et fint udgangspunkt for andre ferieformer i Alperne.

Vi har valgt at vise de to billigste flybilletter til Chambery. Efter resultatet af undersøgelsen af flybilletter til Chambery, kommer vi med vores kommentarer til resultatet og sammenligner med de priser vi har fundet på flybilletter til Lyon og Geneve.

De to billigste flybilletter til Chambery bestilles hos:

Sterling.dk
Pris: 1.596 kr.
Flyselskab: Sterling

Supersaver.dk
Pris: 1.716 kr.
Flyselskab: Sterling

Prisforskel flybilletter til Chambery: 120 kr.

Sterling tilbyder den klart billigste flybillet til Chambery, og er 120 kr. billigere end Supersaver der tilbyder en helt identisk flybillet til Chambery med Sterling. Vores anbefaling er naturligvis at I bestiller flybilletten til Chambery hos Sterling.

Vores tidligere undersøgelser af flybilletter til Geneve og flybilletter til Lyon, har vist at flybilletterne til Geneve koster ca. 1.400 kr. og flybilletter til Lyon koster ca. 2.400 kr. Derfor anser vi at flybilletten til Chambery er et godt alternativ til Lyon men ikke til en flybillet til Geneve.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar