onsdag den 19. december 2007

Flybillet Til Madeira Med TAP

Idag bruger vi på at undersøge priserne på flybilletter til nogle af danskernes favorit vinterrejsemål. Tidligere på dagen har vi undersøgt priserne på flybilletter til Gran Canaria og flybilletter til Tenerife. Priserne på flybilletterne til begge destinationer lå på ca. 3.000 kr., hvilket var meget tæt på hvad vi forventede.

Priserne på flybilletter til Madeira er vi imidlertid meget usikre på, så vi skyder dem til at ligge på nogenlunde samme niveau som Gran Canaria og Tenerife. Vores undersøgelse af flybilletter til Madeira, tager udgangspunkt i en flybillet med udrejse d. 2. februar og hjemrejse d. 9 februar. Nedenstående viser vi prisen, antal mellemlandinger samt hvilket flyselskab der flyves med hos de 5 billigste udbydere af flybilletter til Madeira.

Travelstart.dk
Pris: 3.522 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Portugal TAP

GoLeif.dk
Pris: 3.537 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Portugal TAP

Seat24.dk
Pris: 3.567 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Portugal TAP

MrJet.dk
Pris: 3.567 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Portugal TAP

Travellink.com
Pris: 3.582 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Portugal TAP

Umiddelbart lader det til at der kun er én mulighed for at flyve til Madeira, og det er med Air Portugal TAP. Alle udbyderne tilbyder den samme flybillet til Madeira med TAP, så vi har kun prisen at tage højde for. Det gør valget af udbyder meget simpelt. Skal I købe flybilletter til Madeira, skal I gøre det hos Travelstart, da de har den laveste pris. Indrømmet der er ikke den store besparelse, men hvorfor ikke vælge den billigste flybillet til Madeira.

Hos alle udbyderne ligger prisen på en flybillet til Madeira på 3.500+ kr., det er ca. 500 kr. mere end vi havde forventet. Vi synes prisen er lidt høj, så med mindre i kan bo meget billigt dernede, vil det typisk kunne betale sig at købe en pakkerejse til Madeira hos en af de klassiske charter selskaber.

Her kan du læse om vores undersøgelser af flybilletter til Gran Canaria og flybilletter til Tenerife.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar