onsdag den 19. december 2007

Flybillet Til Tenerife

Efter at vi tidligere idag undersøgte priserne på flybilletter til dankernes foretruke julerejsemål, Gran Canaria. Undersøger vi nu priserne på flybilletter til Tenerife, et andet af danskernes foretrukne julerejsemål.

Vores undersøgelse af flybilletter til Gran Canaria viste at priserne i vintermånederne ligger på ca. 3.000 kr., hvis man er villig til at foretage en mellemlanding. Da rejsemålene er stort set lige populære og distancen er stort set den samme, forventer vi at priserne på flybilletter til Tenerife ligger på samme niveau som flybilletterne til Gran Canaria. Da vinteren er højsæson, forventer vi at priserne på flybilletter i sommer halvåret vil være markant lavere.

Vores undersøgelse lister nedenstående de 5 billigeste udbydere af flybilletter til Tenerife, på flybilletter med udrejse d. 26. januar og hjemrejse d. 2 februar.

Travelstart.dk
Pris: 3.149 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Iberia

GoLeif.dk
Pris: 3.164 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Iberia

MrJet.dk
Pris: 3.164 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Iberia

Travellink.com
Pris: 3.179 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Iberia

Supersaver.dk
Pris: 3.209 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Iberia

Vi må konstatere at priserne på flybilletter til Tenerife rammer meget tæt på vores forventning. Prisen hos de 5 billigste udbydere ligger lige over de 3.000 kr. Alle udbydernes flybilletter er helt identiske, der flyves med Iberia og der er 1 mellemlanding hver vej.

Da flybilletterne til Tenerife er helt identiske, må det nødvendigvis være prisen der bestemmer hvor flybilletterne skal købes henne. Selv om prisforskellene mellem udbyderne er yderste begrænsede, vil vi stadigvæk anbefale jer at købe flybilletten til Tenerife hos Travelstart, hvor flybilletten er billigst.

Læs indlægget om De Billigste Flybilletter Til Gran Canaria Her!

I kan bestille den billigste flybillet til Tenerife hos Travelstart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar