onsdag den 19. december 2007

De Billigste Flybilletter Til Gran Canaria

I tirsdagens indlæg, kunne I læse at Gran Canaria er danskernes foretrukne julerejsemål. Det har vi naturligvis taget til efterretning, og derfor har vi idag undersøgt hvor I kan købe de billigste flybilletter til Gran Canaria.

Da vi er for tæt på jul til at give et retvisende billede af hvem der tilbyder de billigste flybilletter til Gran Canaria, har vi valgt at undersøge flybilletter til Gran Canaria med udrejse til Gran Canaria d. 16. februar og hjemrejse til København d. 23. februar. Idag vælger vi at vise jer 3 meget forskellige flybilletter til Gran Canaria, på de udvalgte datoer.

Travelstart.dk
Pris: 2.955 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Spanair

Lastminute.com
Pris: 3.089 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Spanair

Sterling.dk
Pris: 5.709 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling

Som I kan se, er der meget stor forskel på prisen mellem de 3 udbydere af flybilletter til Gran Canaria. Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Gran Canaria, men vælger I at bestille den flybillet, indebærer det 2 mellemlandinger både på vej hjem og ud.

Hos Lastminute kan I, til kun 134 kr. mere, bestille en flybillet til Gran Canaria hvor der kun er 1 mellemlanding. De 134 kr. mener vi er en god investering, da det kommer til at spare jer for mindst 2 timers ekstra rejsetid hver vej.

Ønsker I at flyve direkte, kan det lade sig gøre ved at bestille flybilletten til Gran Canaria hos Sterling. På de valgte datoer er flybilletten til Gran Canaria dog urimelig dyr. Flybilletten koster 5.709 kr., og til den pris kan I helt sikkert bestille en god pakkerejse til Gran Canaria hos et traditionelt charter rejseselskab.

Vores anbefaling er at I bestiller flybilletten til Grand Canaria hos Lastminute. Det er ikke den billigste flybillet men i sparer en del rejsetid ved at betale 134 kr. ekstra pr. flybillet.

Se listen med danskernes top 5 julerejsemål her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar