onsdag den 31. oktober 2007

Rejse Til Phnom Penh - Find Den Billigste Flybillet Her

Mange mennesker, elsker som os at rejse i Asien. Her på redaktionen har vi været i stort set alle lande i Asien, bare ikke Cambodia. Derfor er vores kendskab til Cambodia og hovedstaden Phnom Penh ekstremt begrænset. Hvis I er endt her, kender I sandsynligvis mere til Cambodio og Phnom Penh end os. Derfor vil vi holde os til det vi kan bidrage med, nemlig at finde de billigste flybilletter til Phnom Penh, Cambodia.

Vi har valgt et rejsetidspunkt midt i højsæsonen. De flybilletter til Phom Penh vi har undersøgt, har udrejse til Phnom Penh d. 2. februar og hjemrejse fra Phnom Penh d. 22. februar. Som det altid er tilfældet når vi undersøger fjerne rejsemål, som eksempelvis phnom Penh i Cambodia, viser vi prisen, antal mellemlandinger samt flyselskab.

Nedenstående finder I de udbydere der tilbyder de billigste flybilletter til Phom Penh i Cambodia.

Travelstart.dk
Pris: 9.959 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Finnair

GoLeif.dk
Pris: 10.183 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Finnair/Bangkok Airways

Flygvaruhuset.se
Pris: 10.302 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Finnair/Bangkok Airways

SAS.dk
Pris: 10.436
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: SAS

GoToGate
Pris: 10.526 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: SAS

De billigste flybilletter til Phnom Penh køber I hos Travelstart til 9.959 kr. Hos Travelstart er flybilletten til Phnom Penh 224 kr. billigere end næstbilligste udbyder GoLeif.dk.

Uanset hvilken udbyder I vælger, vil der være 2 mellemlandinger på flyrejsen til Phom Penh. De billigste udbydere flyver med Finnair, som er et rigtig fornuftigt flyselskab. Vi vil derfor anbefale jer er købe flybilletten til Phom Penh hos Travelstart, der er den billigste udbyder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar