onsdag den 31. oktober 2007

Billigt Fly Til Nairobi, Kenya

Efter at have undersøgt flybilletter til to svenske destinationer de seneste dage, bevæger vi os nu videre til varmere og mere eksotiske himmelstrøg. Aftenens undersøgelse går på flybilletter til Nairobi i Kenya.

Kenya har utrolig meget at byde på, men de primære formål med ferierejser til Kenya er safari og rundrejser. Kenyas natur er helt enestående og dyrelivet er endnu rigere og mere omfattende end Sydafrika.

For jer der som os er vilde med naturoplevelser og safari, har vi fundet de billigste flybilletter til Nairobi, hovedstaden i Kenya. Så har vi bidraget til jeres kenyanske drømmerejse ved at gøre rejsen til Nairobi enklest og billigst ved at finde de billigste udbydere af flybilletter til Nairobi, Kenya.

Vi har valgt at undersøge flybilletterne til Nairobi, Kenya i én af højsæsonerne februar. Helt nøjagtigt har vi undersøgt flybilletter til Nairobi med udrejse d. 2. februar og hjemrejse d. 15. februar.

Nedenstående har vi vist hvor I finder de billigste flybilletter til Nairobi:

Travelstart.dk
Pris: 5.576 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Brussels Airlines

GoLeif.dk
Pris: 5.665 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/British Airways og British Airways/Virgin Atlantic

lastminute.com
Pris: 5.665 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Virgin Atlantic

BigTravel.dk
Pris: 5.755 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Virgin Atlantic

Travellink.com
Pris: 5.755 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Virgin Atlantic

Vores undersøgelse viser at I kan købe de billigste flybilletter til Nairobi, Kenya hos Travelstart.dk. Prisen for den billigste flybillet til Nairobi koster 5.576 kr. hos Travelstart er 89 kr. billigere end den næstbilligste udbyder, GoLeif.

Hos begge udbydere er der én mellemlanding på flyvningerne til og fra Nairobi. Hos Travelstart flyves der med Brussels Airlines over Bruxelles, mens flybilletten til Nairobi hos GoLeif går med SAS/BA/Virgin Atlantic over London. Rejsetiderne er stort set identiske, så hvilken af de to udbydere i vælger afhænger af hvilke flyselskaber i foretrækker.

Vores erfaringer med alle selskaberne er meget fornuftige, og for os er der ingen af dem der adskiller sig positivt eller negativt fra hinanden. Da flybilletten med Brussels Airlines hos Travelstart, er en anelse billigere om flyvetiden er marginalt mindre, ville vi vælge den flybillet til Nairobi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar