onsdag den 31. oktober 2007

Flybilletter til Luleå, hvor er de billigst?

Som nævnt tidligere har jeg familie i Nordsverige og for første gang i mange år vælger jeg at fejre Julen med familien i Nordsverige. Familien bor et godt stykke nord for Haparanda på grænsen til Finland, og den nærmeste lufthavn, 150 km. væk, er Luleå Kallax. Derfor vælger vi idag at vise hvor vi fandt de billigste flybilletter til Luleå.

Som altid viser vi de 5 billigste udbydere af flybilletter til Luleå. Da der er tale om en destination, hvor antallet af mellemlandinger vil være indentisk, fokuserer vi udelukkende på pris og flyselskab. De valgte datoer til undersøgelsen af hvor I finder de billigste flybilletter til Luleå, er udrejse d. 22 december og hjemrejse fra Luleå d. 29. december.

Flygvaruhuset
Pris: 2.699 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk
Pris: 3.295 kr.
Flyselskab: SAS

Doodle.se
Pris: 3.355 kr.
Flyselskab: SAS

Seat24.dk
Pris: 3.384 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 3.384 kr.
Flyselskab: SAS

Vores undersøgelse af flybilletter til Luleå, viser at flygvaruhuset har klart de billigste flybilletter til Luleå over Julen. Rent faktisk kan I opnå en besparelse på 596 kr. ved at købe flybilletten til Luleå hos dem og ikke hos næstbilligste udbyder, Travelstart.

Da flybilletterne til Luleå er fuldkommen indentiske, vil vi anbefaler jer at købe flybilletterne hos den billigste udbyder, i dette tilfælde flygvaruhuset.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar