tirsdag den 30. oktober 2007

Konference i Stockholm

I disse dage befinder vi os til en konference i Stockholm, og grundet et intenst program, bliver det begrænset hvor mange indlæg vi for skrevet resten af ugen. Da vi nu er i Stockholm er det meget nærliggende at undersøge priserne på flybilletter til Stockholm. Den 4. august i år lavede vi en undersøgelse af flybilletter til Stockholm. På det tidspunkt undersøgte vi priserne på en flybillet til Stockholm med udrejse d. 6. december og hjemrejse d. 9 december. Læs hele indlæget her.

For at undersøge hvor meget prisen på den billigste flybillet til Stockholm er steget i mellemtiden, undersøger vi idag (næsten 3 måneder senere) prisen på flybilletter til Stockholm på præcis de samme datoer. En evt. prisstigning på flybilletten, kan vi naturligvis kun tilskrive at vi nu er markant tættere på afrejsedatoen.

Vores undersøgelse af flybilletter til Stockholm med udrejse d. 6. december og hjemrejse d. 9. december, viser at I finder de 5 billigste flybilletter til Stockholm her:

Flygvarehuset.se
Pris: 552 kr.
Flyselskab: Sterling

Travelstart.dk
Pris: 611 kr.
Flyselskab: Sterling

Supersaver.dk
Pris: 626 kr.
Flyselskab: Sterling

BigTravel.dk
Pris: 641 kr.
Flyselskab: Sterling

dk.lastminute.com
Pris: 641 kr.
Flyselskab: Sterling

I starten af august kunne den billigste flybillet til Stockholm købes til 480 kr. hos Sterling. Idag kan den tilsvarende flybillet til Stockholm købes billigst til 552 kr. hos Flygvarehuset, altså er den billigste flybillet til Stockholm steget med 72 kr. på de udvalgte rejsedatoer.

Det generelle prisniveau er også steget, men vi er lidt overraskede over den marginale prisstigning, derfor laver vi endnu en undersøgelse af de præcis samme flybilletter til Stockholm i løbet af nær fremtid.

Vores forventning er at priserne på flybilletterne til Stockholm, vil stige meget markant på de udvalgte datoer, men det vil de kommende undersøgelser vise.

Lige nu finder I de billigste flybilletter til Stockholm hos Flygvaruhuset.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar