søndag den 28. oktober 2007

Flyv På Skiferie - Flybilletter til Salzburg

Vi har netop læst at Østrig er danskernes foretrukne skiferierejsemål. Det var lidt en overraskelse, idet Norge i mange år har været danskernes skiferieland nr. 1. For at hjælpe alle jer der foretrækker at holde skiferie i Østrig, undersøger vi hvor I kan købe de billigste flybilletter til hjertet af de østrigske alper.

Vores formål var at finde den mest centrale by, med en stor lufthavn, i de østrigske alper. Vi har fundet frem til at Salzburg må være det absolut bedste bud, og derfor undersøger vi nu hvor I finder det billigste flybilletter til Salzburg.

Vi vælger at undersøge priserne på flybilletter til Salzburg i uge 6, dermed rammer vi ned i højsæsonen. På den måde kan vi hjælpe jer med at finde rigtigt billige flybilletter til Salzburg i højsæsonen, hvor priserne på flybilletter til Salzburg normalt må forventes at være høje.

Nedenstående har viser vi jer de 5 billigste udbydere af flybilletter til Salzburg, og vil efterfølgende kommentere på vores undersøgelse.

Travelstart.dk
Pris: 1.700 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Austrian Airlines

Seat24.dk
Pris: 1.759 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Austrian Airlines

Supersaver.dk
Pris: 1.759 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Austrian Airlines

MrJet.dk
Pris: 1.774 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Austrian Airlines

Travellink.com
Pris: 1.774 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Austrian Airlines

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Salzburg og er 59 kr. billigere end de næstbilligste udbydere Seat24 og Supersaver. Alle udbyderne tilbyder den samme flybillet til Salzburg med Austrian Airlines, så det er udelukkende prisen vi kan bruge som parameter i vores valg af ubyder. Indrømmet 59 kr. er ikke den store besparelse, men hvorfor ikke vælge Travelstart når nu de har den billigste flybillet til Salzburg.

Som en ekstra krølle, er det værd at bemærke at der er en mellemlanding på vejen til Salzburg, når der flyves med Austrian Airlines. Ønsker I at flyve direkte og spare et par timers transport, kan vi anbefale jer at købe flybilletten til Salzburg hos Sterling. Her koster den direkte flybillet til Salzburg 2.274 kr. Hvis I vil betale 574 kr. ekstra for at flyve direkte til Salzburg, er det helt klart at foretrække.

1 kommentar:

  1. Salzburg er lige blevet kåret til Europas bedste turistby. Det skal vist prøves!

    Anders

    SvarSlet