onsdag den 31. oktober 2007

Flybilletter Til Svalbard

Vi har altid godt kunne tænke os at komme til Svalbard og se isbjørne. Der skulle efter hvad vi har læst og hørt fra venner der har været der, være rigtig mange isbjørne på Svalbard. Det nærmeste alternativ til at se isbjørne er Grønland, men det er både markant dyrere og der skulle være meget længere mellem isbjørnene.

Den bedste årstid er givetvis sommer månederne hvor der er lyst døgnet rundt. Vi vælger dog at gøre udfordringen størst mulig, og rejser til Svalbard mens det er koldest og mørkest. I dagens undersøgelse tester vi hvad flybilletter til Svalbard koster med udrejse til Svaldbard d. 19. januar og hjemrejse til København d. 25. januar.

De 5 billigste flybilletter til Svalbard finder I her:

Travelstart.dk
Pris: 2.833 kr.
Flyselskab: SAS

Flygstolen.se
Pris: 2.937 kr.
Flyselskab: SAS

Supersaver.dk
Pris: 2.937 kr.
Flyselskab: SAS

GoToGate
Pris: 2.952 kr.
Flyselskab: SAS

TravelPartner.se
Pris: 2.952 kr.
Flyselskab: SAS

Vi er meget overrasket over hvor billige flybilletterne til Svalbard er. Alle de 5 billigste udbydere af flybilletter til Svalbard, tilbyder flybilletten til Svalbard for under 3.000 kr. Vores forventning var at prisen på flybilletten til Svalbard ville være ca. 1.000 kr. højere.

Den billigste udbyder af flybilletter til Svalbard, er som så mange gange tidligere, Travelstart. Her koster flybilletten til Svalbard beskedne 2.833 kr., hvilket 104 kr. billigere end næstbilligste udbyder af flybilletter til Svalbard.

SAS står for alle flyvningerne og alle flyvningerne til Svalbard er identiske, derfor ser vi ingen grund til at vælge andre end Travelstart, da de har udbyder de billigste flybilletter til Svalbard.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar