mandag den 1. oktober 2007

Flybilletter Til Madrid

Storbyferie sidst på efteråret i en storby hvor temperaturerne stadigvæk er til at holde ud. Vi elsker Spanien og i særdeleshed Barcelona og Madrid, som begge opfylder kriterierne. Sidste år var vi på drengetur til Madrid og det tåler helt sikkert en gentagelse, derfor har vi undersøgt hvor vi og I kan finde de billigste flybilletter til Madrid.

Da vi gerne vil flyve til Madrid før det bliver alt for koldt, har vi valgt at kigge på flybilletter til Madrid i slutningen af oktober og starten af november. Helt nøjagtig har vi valgt at undersøge flybilletter til Madrid med udrejse d. 31. oktober og hjemrejse igen d. 4. november.

Vores forventning er at flybilletterne til Madrid hverken er helt billige eller helt dyre, da vi besøger byen i en mellemsæson. Vores undersøgelse af flybilletter til Madrid har afsløret at følgende udbydere af flybilletter til Madrid er billigst:

Travelstart.dk
Pris: 1.596 kr.
Flyselskab: Swiss

GoLeif.dk
Pris: 1.648 kr.
Flyselskab: Swiss / Lufthansa

Seat24.dk
Pris: 1.656 kr.
Flyselskab: Lufthansa / Spanair / Swiss

BigTravel.dk
Pris: 1.690 kr.
Flyselskab: Swiss

dk.lastminute.dk
Pris: 1.722 kr.
Flyselskab: Swiss

Det er hos Travelstart at I finder de billigste flybilletter til Madrid. Travelstart tilbyder flybilletten til Madrid 52 kr. billigere end GoLeif.dk, hvilket må siges at være meget marginalt. I det hele taget er der ikke den store prisforskel imellem de forskellige udbydere på flybilletten til Madrid. Kigger vi på forskellen mellem Travelstart og nr. 5, Lastminute, er der en beskeden prisforskel på 126kr.

Selvom der står at det er forskellige flyselskaber der flyver til Madrid, er det reelt set de samme flyvninger der er tale om. Set i det lys, kan vi kun anbefale jer at købe den billigste flybillet til Madrid, og den finder i som beskrevet hos Travelstart.

Generelt set er prisen på flybilletterne til Madrid som vi havde forventet. 1.600 kr. for en flybillet til Madrid er hverken dyrt eller billigt. Tager vi i betragtning at vi har bestilt flybilletten til Madrid mindre end en måned før afrejse, må vi betragte prisen på flybilletten til Madrid som meget fair.

God fornøjelse i Madrid til både jer og os!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar