onsdag den 3. oktober 2007

Flybillet TIl Kiruna

Idag tager vi et kig på en destination hvor det er de færreste der rejser til, nemlig Kiruna i Sverige. Kiruna er kendt for sine gamle kulminer og så er det en central by for dem der tager på vandreferie i Nordsverige. Da det i vintermånederne bliver ret ekstremt at vandre i de Nordsvenske fjelde, er det nok ret begrænset hvor mange der tager derop med det formål i vinterhalvåret.

Nu har jeg selv familie i Nordsverige og flyver ofte til Kiruna og fejrer jul, derfor har jeg en personlig interesse i at undersøge priserne på flybilletter til Kiruna. Det kan godt være det ikke kommer så mange til gavn, men hvis der er andre danskere der flyver til Kiruna og for at fejre jul, så har I nedenstående de 5 billigste flybilletter til Kiruna.

De 4 billigste udbydere af flybilletter til Kiruna, med udrejse d. 22. december og hjemrejse d. 29. december finder I her:

Travelstart.dk
Pris:2.790 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris:2.926 kr.
Flyselskab: SAS

MrJet.dk
Pris:2.936 kr.
Flyselskab: SAS

Travellink.com
Pris:3.386 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart tilbyder den helt klart billigste flybillet til Kiruna for 2.790 kr. Det er 136 kr. billigere end at købe flybilletten til Kiruna hos GoLeif, og 596 kr. billigere end at købe flybilletten til Kiruna hos Travellink.com.

Flybilletterne til Kiruna og Nordsverige generelt, plejer at være relativt dyre grundet manglende konkurrence på en del af ruterne. En pris på 2.790 kr. for en flybillet til Kiruna, er hvad man må forvente at betale i højsæsonerne, sommer, Påske og jul.

Til alle jer fra alle os, vi håber I kan bruge prisinformationerne på flybilletter til Kiruna!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar